pátek 6. listopadu 2015

Repasované automatické kávovary

Kávovary se zabývám přes deset let, mýma rukama prošly již stovky kávovarů a věřím že další stovky budou následovat, jelikož má práce je i mým koníčkem. Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj. Dejte kávovarům druhou šanci!


Známe kompletní servisní historii námi prodaných a servisovaných kávovarů. Na všechny repasované kávovary poskytujeme záruku měsíců.

Repasované kávovary DeLonghi jsou v našem vlastnictví. Od počátku uvedení do provozu jsou pod naším technickým dohledem a vedeme jejich servisní historii. Spolu s kapslovými kávovary jsou automatické modely nejméně závislé na člověku a jeho schopnostech přípravy kávy. Kávovar má zabudovaný mlýnek i nádržku na vodu, většinou také nádobku na mléko.


Zmáčknutím jednoho tlačítka se provedou všechny úkony pro přípravu espressa, u některých modelů i pro. Sortiment kávovarů rozčleňujeme na: presovače, kávovary na překapávanou vodu, kávovary pákové, vestavné kávovary , automatické kávovary. V poslední době jsou velmi populární kávovary na kapsle, které Vám připraví vždy perfektní druh kávy, který si zvolíte.

Espressa nebo-li presovače na kávu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Automatické kávovary skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Osazeno je nové čerpadlo a mlecí kameny mlýnku.


Na repasované kávovary dáváme záruku rok. Kamenná prodejna a eshop s kávovary , servis kávovarů, prodej kávy a dalšího příslušenství. Luxusní automatické espresso DeLonghi, které vykouzlí chutnou kávu už od zrnka.


Jedná se o kávovary , které byly používány buďto pro krátkodobé pronájmy nebo pro pronájem kávovaru do kanceláře. Pokud milujete chuť čerstvě namleté kávy, ale přitom jí nechcete zažívat pouze v lepších kavárnách, jste na správné stránce. Příprava kávy je s našimi kávovary rychlá, čistá a. Spolehlivé a kvalitní italské stroje na přípravu lahodné kávy jsou neodmyslitelnou součástí pro všechny restaurace, kavárny a také cukrárny. Profesionální automatické a pákové kávovary pro baristy.


JURA espresso kávovary - ESHOP. Mezi hlavní nabídku patří kávovary DeLonghi, kávovary Jura a kávovary Jura Professional.

Přidanou hodnotou je vlastní plný servis kávovarů, který zajišťujeme ve vlastním servisním středisku pro opravy. Bazar prodejních automatů a kávovarů. Prodáváme kompletně repasované prodejní automaty a automatické kávovary s českým menu, které si sami vybíráme a dovážíme.


Oproti pákovému provedení je příprava mnohem snazší a pohodlnější, přístroj obstará všechny kroky – kávu namele, upěchuje a naservíruje do šálku se vším všudy. Umožňují vám tak připravit pestrou paletu. Prodáváme espresso kávovary , či chcete-li presovače již více než let. Naše švýcarská firma JURA. BAZAR - rozbalené a repasované.


Rozbalené výrobky ze vzorkovny. Výdejníky na barelovou vodu. POU výdejníky na vodovodní řád. Ostatní bazarové zboží.


Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary , kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba. Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv. Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje. Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do.


Kategorie Kávovary - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Tieto kávovary ocenia predovšetkým domácnosti alebo firmy, kde sa káva pije vo veľkom množstve, a dôraz sa kladie na rýchlosť a jednoduchosť prípravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky