pátek 27. listopadu 2015

Mikroplyš metráž

Mikroplyš , levnejsinenajdete. Ze sekce mikroplyš metráž vybíráme nádhernou látku o šířce 2cm. Vhodná na přehozy, mikiny, atd.


Nabízíme možnost zakoupení metráže z mnoha druhů materiálů na výrobu. V nabídce jsou materiály FROTÉ, JERSEY, MIKROPLYŠ , BAVLNĚNÉ PLÁTNO, METRÁŽ S TEFLONOVOU ÚPRAVOU a také FROTÉ a JERSEY s POLYURETANOVÝM ZÁTĚREM.

Jednobarevná metráž mikrovlákna( mikroplyš ). Heboučký schloupek z obou stran šíře 205cm. Nebo v jednostranném provedení chloupek z jedné strany v šíři 2cm. Ceny jsou za běžný metr.


Bavlněné látky metráž , můžete zakoupit jako metrový textil. Máme moderní saténové, bavlněné, krepové, flanelové povlečení. Můžete koupit levné ložní prádlo deky mikroplyš , mikrovlákna, mikroflanelu.

Nespornou předností, kvůli které je mikroplyš tak žádaný je jemnost. Jestli ještě mikroplyšové povlečení nemáte, zapojte fantazii a představte si to. Ulehnete večer do postele a něžně vás pohladí sametová jemnost.


Přikrývka tak hebká jako prachové peří nebo myší kožíšek. Po těle se vám rozlije teplo až ke. Plyše a umělé kožešiny - metráž Představujeme Vám naši širokou nabídku plyšů a umělých kožešin v metráži.


Umělá kožešina (řada Astorie) s dlouhým vlasem (cm) je vhodná k výrobě oděvů a oděvních doplňků - na kapuce či límce. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Májí vynikající hřejivé vlasnosti, jsou heboučké a příjemné na dotek.


Látky z mikroplyše, mikroflanelu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je spousta definic, které vysvětlují jemnost mikrovlákna, ale pro lepší představu je mikrovlákno jemnější, než například přírodní hedvábí.


V kategorii látky metráž nabízíme především různé typy látek např.

Potřebujete novou potahovou látku na křeslo, dekorační látku na ubrus nebo zatemňovací látku na závěsy? Podívejte se na nabídku FAVI. V metráži seženete bavlnu, len i umělou kožešinu, mikrovlákno, satén, froté nebo plyš.


Kupte si metráž , která se bude hodit k vašemu stylu. Poťahové látky a čalúnnické látky tkané žinilkové, tkané lesklými niťami, plátnová väzba, mikroplyš , welsoft, mikrofáza Vento jednofarebné aj s potlačou, poťahové látky podšité aj prešívané, umelá brúsená koža - ekokoža Susex a Panter, lehátkoviny - to všetko sú materiály vhodné na čalúnenie nábytku, na bytové doplnky, aj závesy a poťahy, na. V této kategorii najdete dekorační tkaniny mnoha vzorů a barev. Potahové látky Tereza - prodej látek. Sháníte levné a krásné látky?


Mezi nejoblíbenější patří látky v metráži, ze kterých ušijete nádherné dekorace, povlečení nebo závěsy. V jednobarevném provedení vám nabízíme látky na závěsy, pota. Levné látky máme na jednom místě a to ve slevách. Kdo by nemiloval výprodej?


METRÁŽ MIKROVLÁKNO OBOUSTRANNÉ Metráž mikrovlákno oboustranně počesané. Vyrobeno ze 1 polyesteru. U velkoobchodního prodeje, bude cena zaslána na základě poptávaného množství. V připadě zájmu, prosíme o uvedení čísla barvy z nabídky deky Polášek. Z jedné strany látky je vlas delší a jemnější, z druhé.


V našem sortimentu máme metráž vhodnou k výrobě oděvů, dekorací, ale i látky pro uspokojení Vaší kreativní činnosti, jako je například tvorba patchworku. Metrový textil neustále doplňujeme o nové materiály a vzory dle aktuálních trendů. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky