pátek 13. listopadu 2015

Elektrický krájač zelmer

Vyberajte si Kuchynské krájače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Elektrický krájač ZELMER 294. Expressive Alexis Young s veľmi ostrými nožmi, vyrobenými z kalenej nerezovej ocele, zaručujú vysokú kvalitu krájania.


Súčasťou je špeciálny nôž pre krájanie syra, šunky alebo ovocia. Technické parametre Vozík Zatláčadlo Nôž Nôž na syr a šunku Plastová tácka Kovová oporná doska. Zelmer - Katalog Zelmer. Classic: Model, který je klasikou mezi univerzálními kráječi Více než let na trhu, miliony spokojených zákazníků: Svou neobyčejně stabilní konstrukcí a mimořádně kvalitním zpracováním ztělesňují univerzální kráječe Classic heslo „Made in Germany víc než kterákoli.


Hák hnetací pre domáce pekárne ZELMER 43Z01. Kúpiť elektrický krájač. Tento krájač je vyladený do detailu, akoby výrobca počítal s niečím viac ako iba s jeho nasadením v domácnosti.


Bez akýchkoľvek obmedzení sme krájali šunky, suché salámy i všetky druhy pečiva bez toho, aby sme mali pocit, že by čosi mohlo byť lepšie. Motor je riadený elektronikou, ktorá. Krájač má dva bezpečnostné stupne a plynulú reguláciu otáčok.


Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, s presnosťou a ľahkosťou. Kamenné predajne sú zatvorené. Momentálne sú nedostupné niektoré služby - dobierka, komfortné doručenie s vynáškou a odvoz starého spotrebiča. Predám nový nepoužívaný zabalený elektrický krájač zn.


Primárne je určený na krájanie chleba a pečiva, môžete s ním však krájať aj mäso, salámu, šunku či tvrdý syr. Zo všetkého dokáže vytvoriť úhľadné plátky vďaka kvalitnému antikorovému nožu Solingen RSG s vrúbkovaným ostrím. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Všetky informácie o produkte.


Hodnotenie a recenzie ZELMER 393. Pri krájaní sa neprehýba a nakrájané plátky majú rovnakú hrúbku. Hrúbka rezu až mm. Zaistenie pred nesprávnou manipuláciou. Tento elektrický krájač je doplnený plastovou táckou na nakrájané.


S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Prehliadaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich užíváním v súlade s pravidlami ochrany osobných údajov. Jeho hlavnou výhodou je nástavcov na strúhanie a krájanie.


Má pevnou kovovou konstrukci, na spodní části má šikmý stolek, který usnadňuje krájení. Tloušťka řezu je plynule nastavitelná. Status náš TIP Výpredaj V letáku Zľavnený výrobok. R506E elektrický krájač GORENJE. Krájač vo svojej výbave ponúka otočný regulátor pre plynule nastaviteľnú.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky