čtvrtek 12. listopadu 2015

Výroba hašiše přes plyn

Výroba hašiše přes síto za sucha. Nebudeme tedy démonizovat hašiš , ale ukážeme si jak jej vyrobit třeba ze zbytků za použití ledu. Vodu z hrnce přelijeme přes obyčejný trychtýř do PET láhve, kterou po přelití necháme nejméně tři hodiny v klidu.


Konopný výtažek Cibdol lze použít na výrobu většiny léčivých. Nejčastěji se jako rozpouštědlo používá butan do zapalovačů, ale lze použít i tekutá rozpouštědla ze kterých lze vyrobit i tzv. Ukážeme si jak vyrobit kvalitní hašiš ze zbytků rostlinek pomocí ledu.

Celkem vzato je užívání hašiše při léčebném použití totiž daleko zdravější, nežli kouření klasického konopí. Stačí jen k horní části přiložit nádobu s plynem a ten prohnat skrze sušinu, kterou umístíte dovnitř. Způsobů jak vyrobit hašiš je v dnešní době mnoho. K výrobě lze použít vlastní ruce až po různá chemická nebo organická rozpouštědla či jiné pomůcky. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv metodu tak veškeré pomůcky seženete v různých grow shopech, smoke shopech a specializovaných obchodech.


Směs vody a krystalů proudí přes horní filtr do doma upletené velké „ponožky“, která byla umístěna do druhého zásobníku. Otvory jsou příliš malé na to, aby jimi prošly krystaly, takže se hromadí v „ponožce“. Poté se „ponožka“ ze zásobníku pomalu vyndá a nechá se odtéct voda.


Odzkoušená metoda v tomto videu, jak si upéct kus hašiše na konci v troubě.

Home-made hašiš za hodinu. Tak sem si řek, ze se s vámi podelim o tuhle vychytávku. This feature is not available right now. Please try again later.


Nejdostupnější a asi i nejčistší způsob je oddělit pryskyřici přes jemné síto (průměr oka cca - mm). Takto vzniklý prášek se nazývá kief (nebo kif) a dále se za pomoci tepla stlačuje do výsledných bloků hašiše. Tímto způsobem se získává hašiš např.


Maroku a řadě dalších států. Plyn vtlačený přes léto do těchto zásobníků se v zimních měsících odtěžuje zpět do plynárenské soustavy. Jezděte na plyn a přidejte se k těm, kteří nechtějí zanechat svým potomkům vzduch zamořený výfukovými zplodinami. Mi tedy pouze vyfiltrujem tyto částice z kapaliny získané rozmixováním konopí ve vodě.


Ano opravdu rostliny nikoliv květy, v tom je velká výhoda výroby hašiše : použijí se i listy, bez ztráty kvality. Kvásek jednoduše založíme tak, že do čisté a vyvařené sklenice nasypeme asi 1g mouky. Postupně přiléváme vlažnou vodu a zároveň pečlivě promícháváme, dokud nám nevznikne těsto, které bude mít konzistenci jako středně hustá kaše. Aby vás nezaskočily vysoké nedoplatky za ‍ plyn nebo elektřinu, nebo jste naopak neměli vysoké přeplatky, v ‍rámci řádného ročního vyúčtování spotřeby přizpůsobujeme výši zálohové platby vaší aktuální spotřebě a ‍kolísajícím cenám. Mladá modelová paleta se mezi zákazníky těší velké oblibě.


Hyundai výrobu obnoví jako první velký producent osobních vozů v Česku. Mladoboleslavská Škoda Auto, kde se výroba zastavila 18. Vzhledem k tomu, že vzduch je směs a každá složka má jinou kritickou teplotu (viz Tabulka 2), bylo třeba najít optimální postup pro zkapalnění a oddělení kyslíku a dusíku.

Zemní plyn se stal nepostradatelným zdrojem energie pro naší společnosti. Kolem procent v současnosti vyráběného vodíku je ihned využíváné ve spotřebitelském průmyslu. Celosvětově se vyráběné množství vodíku v součastnosti pohybuje ročně kolem milionů tun (stačilo by na pohon 2milionů vozidel).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky