pátek 13. listopadu 2015

Hrnek s vtipným nápisem

Nicméně, hrnek nemusí být jen nádobou na kávu či čaj. Pokud chcete originální hrnek využít netradičně, zasaďte do něj sazeničku oblíbené květiny, která bude těšit obdarovaného po celý rok. Darujte jeden z nejpraktičtějších a nejoblíbenějších dárků s láskyplným věnováním. Originální hrnky a hrníčky s vtipným potiskem pro pobavení obdarovaného, nebo naopak stylové pro potěšení jako milá pozornost.


Některé hrnky mají vtipné potisky a potěší tak snad každého nejen jako narozeninový dárek.

Latte hrnek s vtipným potiskem. Potisk lze natisknout na jakýkoliv předmět z našeho eShopu, potiskneme na hrnky, trička, bryndáky, polštá. Po kliknutí na odkaz si můžete i vy OBJEDNAT HRNEK S NÁPISEM nebo se jménem na zakázku.


Skleněný hrnek s nápisem na vaše přání je ideálním dárek. Gravírovaný skleněný hrnek s vtipným textem nebo jménem udělá radost kolegovi i kamarádovi. Originální hrneček k narozeninám pro ženu narozenou v Dubnu udělá radost v jakémkoliv věku a moderní design potisku bude vypadat skvěle v každé domácnosti.


Hledáte originální hrnky s vlastním potiskem?

Potisk hrnku s vlastní fotkou nebo jiným motivem nebyl nikdy jednodušší. Máme pro vás unikátní editor, ve kterém si vytvoříte vlastní hrnek a jakýkoli foto potisk obrázku, fotky nebo nápisu. Kdykoliv se naplní teplým obsahem, zjeví se úsměvný nápis.


Každý hrnček je zabalen do bublinového sáčku, aby byl dodatečně chráněn a zabalen do odpovídajících tištěných uzavřených krabic. Zde si můžete zvolit, zda chcete objednat standardní hrnek jako dárek jen se jménem, originální hrneček s nápisem , s vtipným textem nebo jen pro sebe hrnek se jménem do práce. Velmi oblíbený dárek pro zamilované je hrnek se srdcem a jménem na vaše přání.


Dokonalý hrneček jistě potěší nejen vás, ale i vaši rodinu, přátele či kolegy v zaměstnání. Vyber si z široké nabídky keramických hrnků s nejrůznějšími vtipnými nápisy. Nenašel jsi v naší nabídce hrnek s nápisem , který by pasoval k tvé osobnosti? Ozvi se nám a určitě najdeme řešení.


Jedinečné hrnky , které ve správný moment odhalí svou pravou tvář. Zdánlivě tradiční hrnky jsou výjimečné. Na hrnek s vlastním textem můžete dát jméno.


Vytvořte si s námi vlastní potisk na milion způsobů, abyste dali světu najevo svoji originalitu. Objem hrnečku: cca 25l.

Tričko s vlastním potiskem je originálním způsobem vyjádření. Můžete na něm použít fotku, nápis nebo obrázek z naší databanky. Inzerát Keramický hrnek s nápisem v okrese Česká Lípa, cena 100Kč, od janamyskamysi na Sbazar.


Někoho, kdo nikdy nepije kávu, čaj, kakao, mléko? Hrníčky na pití teplých nápojů nechybí v žádné domácnosti, tak proč nemít vlastní hrnek s fotkou svých dětí, se svým jménem nebo originálním vtipným nápisem , který vás nějakým způsobem vystihuje? Do mikrovlnky jsem ho nedala a myčku nemám. Bylo pro mě překvapení, když jsem chtěla opláchnutý hrnek uklidit a část černé fólie mi zůstala na ruce. Na celém hrnku je černá fólie volně a pod ní vzduchové bublinky.


Ani nevím, kde ho dárkyně koupila,zatím jsem jí to nesdělila. Keramický hrneček z hnědé hlíny, glazovaný hnědou glazurou, zdobený malbou, rytbou a nápisem. Bílý keramický hrnek Mýval.


Hrnky naší produkce lze použít na jakékoli horké nápoje: čaj, káva, atd. Nebojte se umýt v myčce nádobí a použít v mikrovlnných troubách. Hrnek jsen použila cca 4x.


S obrázkem se absolutně nic nestane, zkontrolovali jsme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky