středa 25. listopadu 2015

Konopná mast na klouby

Konopná mast na klouby

Poté mast znovu zahřejeme na dvě hodiny na cca 80°C a opakujeme louhování. Následně necháme mast odležet na cca čtyři týdny. Pak mast naposledy zahřejeme tak, abychom ji přivedli do tekutého stavu a pevný materiál scedíme přes jemné plátno, které můžeme použít například jako obklad na postižené části těla nebo zábaly kloubů. Dobře se roztírá, je vstřebatelná a nemastí. Bylinná směs obsahuje nejen konopný olej a extrakt z kaštanu, ale také celou řadu dalších bylinných látek.


Existuje obrovské množství receptů, jak si ji doma vyrobit. Někdo spoléhá jen na účinky konopí, jiný do masti přidává ještě další bylinky. O účincích konopné kosmetiky jsme psali zde. Konopná mast je doslova univerzální léčivo.


Povídá se, že konopná mast je lék na různé kožní problémy. Základem každé masti je tuk. Například na psoriázu (lupénku), ekzém a další suché kožní nemoci. Tato mast má protizánětlivé vlastnosti, je tak vnímána jako léčivá a hojící.


Konopná mast na klouby

Konopný masážní gel přináší rychlou úlevu, uvolnění a osvěžení pokožce při svalové únavě i při obtížích pohybového aparátu. Mast tak obsahuje podíl CB které je známo pro své protizánětlivé a harmonizační účinky. Příznivé účinky masti na svaly a klouby jsou dále podpořeny obsahem kostivalu lékařského a chilli. Takovým preparátem je i má konopná mast.


Má léčivé účinky na celou řadu bolístek a bolestí. Tuto mast vyrábím a používám již více než šest let a měla jsem příležitost ji nesčetněkrát vyzkoušet na své vlastní kůži. Její účinky byly tak pregnantní, že jsem ji doporučila i svým přátelům.


Konopná mast na klouby

Na vakcíně proti koronaviru pracují desítky. Využíváme na bolavé klouby , ale nikdy ne na záněty. Používáme rozmixované čerstvé papričky nebo drcené sušené plody, ideální jsou co nejpálivější odrůdy. Kafr (Cinnamomum camphora) – uplatňuje se jako antirevmatikum a při neuralgiích. Používáme silici z kafrovníkového dřeva, 40–kapek na litr tuku.


Používá konopnou mast na svaly, záda a klouby Po pracovním úrazu jsem podstoupil operace kolena a řadu rehabilitací. Obsahuje výtažek z konopí. Do práce jsem se už nevrátil a skončil jsem s invalidním důchodem. Po vychladnutí přemístíme asi na týden do ledničky. Tuto proceduru opakujeme ještě dvakrát a to vždy po týdnu.


Konopná mast na klouby

Vznikne nám nažloutlá tuhá směs, kterou dáme do pánve (dobrá je pánev Wok nebo nějaká jiná hlubší pánev) a asi čtvrt hodiny smažíme na přímém ohni. Annabis Dolorcann - konopná mast na svaly, klouby , šlachy ml. Ve výrobcích Annabis je použit tradiční za studena lisovaný konopný olej z čerstvých, čistých a vysoce kvalitních semen a výtažek z konopí pěstovaného bez herbicidů a pesticidů. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky