pátek 13. listopadu 2015

Žehlička a kulma v jednom remington

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S žehlením pak není už vůbec problém, funguje jako klasická žehlička. Poznejte, jak získat snadno a rychle vzhled modelky s revoluční žehličkou na vlasy Bellissima Revolution!


Víme, že vlny jsou neustávajícím světovým trendem v oblasti vlasového stylingu, proto vám představujeme kulmu Curls 2v díky které můžete vytvořit dva typy vln pouze s jedním produktem. Ať chcete volné, ležérní vlny na pracovní schůzku či pevné, objemné vlny, které všechny ohromí - tato kulma zvládne vše. Samoregulující ohřívací element udržuje rovnoměrný výkon a zaručuje stálou teplotu po délce všech vlasů. Vlastnosti:- žehlička a kulma v jednom - titanové plotýnky - plotýnky o hl.


Chceme mít nejen krásný makeup, ale i vlasy a proto jsem si řekla, že se s Vámi podělím o mou zásobu stylerů, které vlastním. Corioliss STRAIGHT CURL 2vtitanová 22mm. C - u ploch pro kulmování do 210°C. Všechny důležité věci, které potřebuješ vědět, najdeš po kliknutí na Zobrazit více.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Remington skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kulma má povrch se 4× větší ochranou pro hebkost a lesk, antistatický účinek, keramika, turmalín ionizace a super hladký skluz.


Maximálna teplota je 230°C a nastavuje sa jednoducho, mechanicky kolieskom. Plávajúce žehliace plochy zabezpečia rovnomerný tlak na vlasy. Ponúka funkciu automatického vypnutia po minútach nečinnosti. Na co sa pri vybere treba zameriavat (keramicka doska, nastavenie teploty). Vybírám žehličku na vlasy a kulmu v jednom , máte s některou dobré zkušenosti ? Součástí černá brašnička.


Výrobek je nepoužívaný, nevhodný dárek. Snadno vytvoříte pohádkové vlny, ležérní vlnky či pevně tvarované lokny. Výsledek kulmování je vždy osobitý a dlouhotrvající. Vďaka ochrannému povrchu budú vlasy vždy vyzerať lesklo a zdravo.


Nevyznam sa v tom, doteraz som si nikdy vlasy nezehlila. Prosim este o jednu radu. Tato univerzální žehlička je opatřena topným tělesem, díky kterému jsou plochy destiček rovnoměrně teplé to umožňuje rychlejší styling, který vyd. Dále je oblíbená žehlička z řady Pearl s keramickým povrchem. Pouhým stisknutím knoflíku můžete volit mezi nastavením několika stylů.


Můžete si vytvořit úžasně rovné, hladké vlasy nebo. Starostlivosť o vlasy Milujte svoje vlasy po celý čas. Sme tu preto, aby sme pomáhali ženám zamilovať sa do svojich vlasov. Naša kolekcia produktov bola navrhnutá pre rešpekt a starostlivosť o vlasy, ktoré zabezpečia, že váš konečný vzhľad bude vždy presne taký, aký si prajete. Táto kulma perfektně upraví, a zároveň nepoškodí vaše vlasy.


Dopřejte si rychlou a kvalitní péči v. Doprajte svojim vlasom starostlivosť a odpočinok Pre žiarivo lesklé vlasy si zvoľte žehličku na vlasy Shine Therapy. E, pri zahriatí sú mikrokondicionéry rovnomerne rozprestierané na žehliacich plochách a dodávajú vlasom oslňujúci lesk. TWISTLINE je revolučním pomocníkem na vlasy, která vám pomůže vytvořit JAKÉKOLIV vlny a kadeře a také vám narovná vlasy. Teď zvládnete vytvořit krásný účes už do deseti minut.


Ještě lépe, kadeře by měly vydržet 2-dny. Curlingové kleště a kulma v jednom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky