pondělí 30. listopadu 2015

Hodnota jističe před elektroměrem

Jinak když už se v tom budete vervomocí hrabat, dejte si opravdu velký pozor na správné pevné dotažení svorek jističe , vyhořelých jističů před elektroměrem bylo víc než dost, a protože k nim obvykle člověk často neleze, pozná se to obvykle až podle kouře či zápachu spáleniny když už je pozdě. Hodnota jističe před elektroměrem je celková suma, kterou stojí konkrétní jistič před elektroměrem. Tato hodnota je ryze individuální a odvíjí se od celkové ceny elektrické soustavy okolo elektroměru.


Stačí jen použít e-mail, který jste zadali při srovnání Registrovat. V současné době je hlavní jistič před elektroměrem na 16A,v ceníku ČEZ je uváděna minimální hodnota 25A (mám sazbu D 02d) a otázka je - budou stejné měsíční poplatky za jistič při změně z 16A na 25A?

Při této příležitosti bude vhodné vyměnit přívodní kabel (AYKY) do bytové rozvodnice, jaký byste doporučili. Jak určit či posoudit hodnotu hlavního jističe ? Na moji žádost mi investor dodal plán rozvaděče od dodavatele technologie pro novou provozovnu. V domácnosti je velmi důležitý především tzv.


Ten je zapojen v rozvaděči ještě před elektroměrem a hodnota proudu tohoto jističe udává jeho celkovou velikost, resp. Měním poskytovatele el. Jenže na celém elektroměru (kde je to prý napsané) jsem nic nenašel a celý dům ani nemá samostatné jističe , ale pouze keramické pojistky.


Zvláštní pozornost je třeba při sjednávání a změnách smlouvy o dodávce elektřiny věnovat jističi, který je zapojen v rozvaděči ještě před elektroměrem.

No jistě, jistič před elektroměrem není RZ. Hlavní jistič před elektroměrem je jisticí zařízení odběratele, které svou funkcí omezuje výši rezervovaného příkonu v daném odběrném místě a jehož proudová hodnota je vždy součástí sjednané distribuční sazby. Proudovou hodnotu jističe před elektroměrem je nutné dimenzovat podle soudobého příkonu odběrného.


LED osvětlení zateplení budovy ( pokud využíváte el.energii k topení) použitím zařízení, které upraví parametry dodávané energie tak aby spotřeba nebyla zvýšená vlivem kvality elektrické energie. A VYHOVUJÍ VYHOVUJÍ serem. Dle posledních info však má býti elektroměr osazený a odběratel má být poté písemně vyrozuměn o nutnosti výměny hlavního jističe před elektroměrem do uvedeného termínu. Tak je to prezentováno na školeních ČEZ a někteří montéři z chomutovska jsou tak tupí, že si to vykládají po svém a to zcela špatně.


Není třeba to hledat, já ty kiloampéry znám nazpaměť (běžné jističe se vyrábějí v řadách s vypínací schopností kA až kA). Nejběžnější je řada s kA, ta je pro některé použití (hlavní jistič před elektroměrem ) přímo předepsaná normou. Mně nevadí, že v článku není konkrétní hodnota , není. Cenu za práci vám nesdělím, no, kolik může stát výměna jističe před elektroměrem.


Je to z důvodu, že došlo v rozvaděči k zásadní změně v jeho provedení. Co vše potřebuji ke změně charakteristiky hlavního jističe. Další výsledky z webu diskuse. Archiv Podobné Potřebujete navýšit hodnotu hlavního jističe nebo.


Změna rezervovaného příkonu.

Rezervovaným příkonem se na hladině nízkého napětí (NN) rozumí hodnota elektrického příkonu, sjednaná se společností PREdistribuce, a. Seznam hlavních jističů instalovaných před elektroměrem. Správnou volbou jističe tak můžete uspořit někdy stovky až tisíce korun. Pokud již totiž nevyužíváte např. Seznam jističů pro domácnost a maloodběratele uvádí následující tabulka. Otázka je, zda rozvodné závody akceptují jako hlavní jistič před elektroměrem jistič, který má místo barevných pák barevné terčíky s laserovým potiskem?


V laické veřejnosti se bohužel tato platba nesprávně nazývá platem za jistič. Při zřízení odběrného místa se. Jistič, nebo pojistka, ev.


Proto nelze do odběrných nebo předávacích míst s touto distribuční sazbou zvýšit jmenovitou proudovou hodnotu hlavního jističe před elektroměrem nad hodnotu 3×A. Přiznáním sazby se v bodě 1. V opodstatněných případech může distributor povolit jistič s charakteristikou „D“ specifikovanou podle výše uvedených norem. A) a pokrývá fixní náklady provozovatele energetické distribuční soustavy.


Platí se ve stálé měsíční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky