čtvrtek 19. listopadu 2015

Myčka nádobí vestavná 60 cm

Myčka nádobí vestavná 60 cm

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Pokud ano, tak je vestavná myčka. Lze je samostatně umístit do prostoru.


Dokonalé výsledky zaručují inteligentní technologií 6. Skvělá myčka nádobí , jež ulehčí práci, ušetří vodu i energie a postará se o bezvadně čisté nádobí. Nabízí mnoho různý chytrých programů mytí i sušení a navíc je extrémně tichá. Nejběžnějším typem vestavných myček jsou spotřebiče o šířce cm. Do běžné rodinné kuchyně se nejlépe hodí myčka nádobí o šířce cm.


Vestavná myčka těchto rozměrů dokáže najednou pojmout přibližně až sad nádobí. Jedná se o spotřebič standardní velikosti, který pojme cca až sad nádobí. Inovativní funkce AutoFlex upravuje teplotu a spotřebu energie v závislosti na velikosti náplně a na stupni zašpinění nádobí.


Myčka nádobí vestavná 60 cm

Recenze) Ovladač QuickSelect představuje snadný způsob, jak upravit a spustit mycí program. Posuvným tahem zvolíte délku programu a poklepáním přidáte různě volitelné funkce. Recenze) Snímače ve vnitřním prostoru myčky automaticky upravují čas, teplotu a potřebné množství vody v závislosti na tom, jak moc je nádobí zašpiněné.


O snadné nastavování se postará inteligentní senzorová technologie 6. Plně integrovaná myčka Whirlpool WIP4O32PGE disponuje praktickými programy mytí. Příborová zásuvka je dodatečnou úložnou úrovní, a díky svému designu nenabízí prostor pouze pro příbory, ale také pro naběračky, salátové servírovací příbory a dokonce i menší porcelánové kousky. Na rozdíl od klasického se otáčí nejen horizontálně, ale. Nebaví vás ruční mytí nádobí ? Vzhledem k tomu, že se vestavná myčka zabuduje přímo do kuchyňské skříňky, nemá boční stěny, horní desku a její dvířka neobsahují venkovní kryt.


Podstavec myčky je zakryt soklem linky. Myčku lze umístit kamkoliv potřebujete, avšak musí být dostatečně blízko rozvodu vody, odpadu a energii. Recenze) V myčce nádobí 7GlassCare jsou vaše sklenice v bezpečí a nablýskané.


Naše jedinečné úchyty SoftGrips a SoftSpikes drží sklenice šetrně a pev. Recenze) S funkcí SprayZone v myčce nádobí AEG očekávejte výjimečné výsledky. Tato funkce aktivuje samostatnou zónu, která je určena speciálně pro nádobí s odolnými nečistotami. Whirlpool myčky pro velký objem nádobí jsme navrhli s důrazem na funkčnost – programů mytí, 6. Tato funkce má až třikrát lepší výsledky mytí ve srovnání se standardními programy.


Bosch SMI46NS03E vestavná myčka nádobí -. Intenzivně myje nádobí v rámci vyh. Navíc je velmi úsporná a šetří tak přírodu i vaši peněženku. To vše pod hlavičkou německé kvality. Přehledné ovládání a snadnou kontrolu celého mycího programu nabízí vestavné myčky s přiznaným ovládacím panelem, který zůstává jako jediná část myčky viditelný i při vestavění do kuchyňské linky. To zajisté ocení každý, kdo má rád praktičnost.


Má jednoduchý systém dávkování mycího přípravku a nádobí dokonale vysuší pomocí tepla z posledního opláchnutí. Extra sušení: přídavná funkce pro zvláště účinné sušení špatně schnoucího nádobí. Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze dB.


Sklo °C: ochranný program pro šetrné mytí a sušení skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky