úterý 24. listopadu 2015

Termoska se skleněnou vložkou

Skvělé izolační vlastnosti zajistí správnou teplotu nápoje po několik hodin. V šroubovacím uzávěru termosky je úložný prostor na čaj, cukr či kávu. Termoska je doplněna dvěma šálky s ouškem. Zde se nacházíte: Heureka.


Vysoce kvalitní termoska se skleněnou vložkou a lesklým krytem z vysoce kvalitního plastu v krásných, živých barvách.

Vynikne při pořádání rodinných oslav, obchodních jednání, banketů nebo konferencí. Bude se hodit jak doma, tak v práci. Nabízíme Vám produkt Plastová termoska TORO 1l se skleněnou vložko. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem!


Na horním povrchu je pás opatřen jemným separačním posypem. Na spodním povrchu je opatřen separační PE fólií. Pumpovací termoska se skleněnou vložkou je navržena pro každodenní použití v domácnosti, kanceláři či restauraci.

Skleněná termoska se dvěma šálky - černá 1l. Povrchová úprava těla termosky je v metalické stříbrné pro eliminaci otisků prstů. Přes toto vakuum nemůže teplo pronikat ven a tepelné záření se odráží zpět do obsahu termosky od lesklých stěn. V současné době jsou rozšířené termosky se skleněnou vložkou , které se hodí spíše pro servírování nápojů v interierech a termosky nerezové, které najdou uplatnění i při outdoorových aktivitách. Uzávěr džbánu je navržen tak, aby se dal šroubovat klidně jednou rukou.


Samozřejmostí je i možnost otočení uzávěru do polohy částečného ot. Přihlásit se Vyhledávání. Díky tomu lze uchovat dostatečné množství teplého i studeného nápoje pro větší skupinu lidí. V nabídce termosky se skleněnou nebo nerezovou termoizolační vložkou. Vnitřek termosky je tvořený skleněnou vložkou , která napomáhá udržení teploty po dlouhou dobu.


Vložka má termoizolační vlastnosti pro udržení teplého i studeného nápoje. Kvalitní termoska s plastovým krytem a skleněnou vložkou německé výroby je ideální pro večírky, rauty nebo setkání. Je vhodná nejen do domácnosti, ale i kanceláře - rozhodně neurazí. Nabízí možnost odlévání bez nutnosti plného odšroubování, šroubovací uzávěr totiž stačí pouze částečně odšroubovat (90°) lehkým pohybem.


Při plném naplnění uchová.

Tato turistická termoska vám umožní přístup k horkým nápojům během cestování, výletů nebo houbaření. Jeho skleněná patrona zajišťuje, že teplota tekutin je po dlouhou dobu udržována na dostatečně vysoké teplotě, takže se nemusíte obávat, že se zima nebude zahřívat. Nerezová termoska TORO se stop ventilem 7l. STYLOVÉ TERMOSKY A KONVIČKY. Hlavním produktem, který na českém trhu doposud chyběl a který právě díky našemu e-shopu můžete získat, je Inteligentní termoska – termoska s pítkem, vynikající svými izolačními vlastnostmi a snadnou manipulací.


V nabídce máme i jiné zajímavé kvalitní produkty značky Alfi, jako jsou láhve na pití a termokonvice. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plastové pítko které je integrované ve víku se silikonovým těsněním, zjednodušuje pití. Thermos - skleněná termoska se dvěma šálky 8l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky