pondělí 23. listopadu 2015

Ocel 440c

C is a 4series stainless steel, and is the highest carbon content from 4stainless steel series. It is usually heat treated to reach hardness of 58–HRC. It is a bearing steel, and used in rolling contact stainless bearings, e. Nožířské oceli - ocele Ocel 440C Nožířské oceli - ocele Ocel 440C. Ocel 440C – je vzduchem kalitelná nerezová ocel s vysokým obsahem uhlíku, která se kryje s ocelí 12C27.


Z tohoto důvodu je i korozní odolnost a tvrdost na stejné úrovni jako 12C27. This grade can be offered from new production if required. Nerezová ocel označovaná moderními inženýry jako „ 440C “ je nerezová ocel s vysokým obsahem uhlíku (cca stejný jako je u oceli typu 12C27), avšak pořád je ještě vzduchem kalitelná. C Stainless steel is a type of modern steel and famous for its high corrosion resistant, wear resistance, strength and hardness qualities, among all the stainless alloys, capable of attaining (after heat treatment) the highest hardness (HRC). It has good resistance to the atmosphere, fresh water and mild acids.


C stainless steel in round bar, diameters. C grade provides good wear resistance combined with moderate corrosion resistance in mild environments and has excellent hardenability. C is very similar to the 440B grade but with a slightly higher carbon content. C – najkvalitnejšia oceľ zo štyristovkovej rady, vďaka vysokému obsahu uhlíka.


Kvalitná nerezová oceľ vhodná na všetky bežné činnosti. Vyžaduje iba minimálnu starostlivosť a pomerne ľahko sa brúsi. Veľmi dobrá oceľ pre nôž na každodenné použitie. Nože z ocele 440C nájdete tu. Druh výrobku AISI 440C.


Použitím je jakost AISI 440C. Typickým výrobkem z oceli jakosti AISI 440C. Výborná ocel pro outdoorové nože nebo lovecké nože. N6- na rozdíl od N6neobsahuje kobalt, je to ekvivalent oceli 440C.


Vysoká odolnost vůči opotřebení. Tvrdost oceli se pohybuje okolo HRC při kalení do oleje a žíhání na 150oC. I když je obsah primárních karbidů dost nízký. Böhler N6( 440C ) Ocel N6je jedna z nejlepších konvenčně vyráběných nerezových ocelí s vysokým obsahem legujících prvků.


Díky tomu je odolná proti korozi a výborně drží ostří. Výrobce oceli je německá společnost Bohler. Nerezová ocel ASTM A2standardní třídy 440c je martenzitická nerezová ocel s vysokým obsahem uhlíku, která se obvykle dodává v žíhaném stavu s maximální tvrdostí podle Brinella 2(Rc29) nebo žíhaná a tažená za studena s maximální tvrdostí podle Brinella 2(Rc31). Ocel 4Ocel 4je velmi kvalitní nerezová ocel dělená dále do tříd A-B-C, přičemž 440-C je nejlepší. Nieto, ocel 440C , přírodní paroh, délka čepele cm.


Tato ocel je nepřímým pokačovatelem oceli 440C a má mírně lepší. Snad půjde do prodeje i verze s příložkami z uhlíkového kompozitu,. Elite Force 7Velký pevný nůž s masivní černou čepelí z oceli 440C SS a. Jedná se o odolný nůž z oceli 440C známé. Ocel: 440C (AISI - 440C ) Země původu: United States. Nůž Značky: Kizlyar Supreme, Joker Knives, JV Adventure, Kappetijin Knives, Down Under Knives.


Když se poprvé představil se 440C byla vlajková loď komplexních z nerezové oceli a nejvíce ušlechtilá ocel k dispozici. Jen to nejlepší a nejdražší značky nůž mohl dovolit. Ocel N6- je nerezová ocel , která je ekvivalentní oceli 440C. Je to vlastně obchodní název pro 440C , které se mnohdy říká v německé verzi Austrian cobalt steell a je velmi rozšířena při výrobě nožů v Jižní Africe.


HRC, dobrá abrazivzdornost a lomová houževnatost. Převodní tabulky norem ocelí dle ČSN, POLDI, TŘINEC, W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky