pátek 27. listopadu 2015

Ukazatel skore fotbal

Výsledkové tabule, ukazatele skóre, časomíry, fotbal , basketbal, házená, lední hokej, volejbal, displeje, elektronické displeje, informační displeje. Jsou odolné proti mechanickému poškození a snadno se čistí. Sportovní ukazatel skóre - výsledková tabule - časomíra.


V e-shopu jsou pouze ty nejčastěji objednávané. Na požádání Vám naceníme výsledkovou tabuli nebo časomíru pro jakýkoliv sport. Tento snadno složitelný ukazatel skóre od firmy Gala se dá použít nejen pro volejbal, ale najde své uplatnění při mnoha dalších sportech a hrách.

Stane se vaším vynikajícím pomocníkem při udržení přehlednosti zápasu. TRV elektronik vyrábí fotbalové časomíry již let zde v České republice z českých materiálů. Skládací, sportovní ukazatel bodů. Vhodný pro volejbal, stolní tenis, hokej, fotbal a jiné.


Artis ukazatel skore 0-bodů 0-setů. Nový inteligentní software kde si před zápasem snadno naprogramujete hru např. Celý ukazatel je v kovovém obalu černé barvy (na přání barva dle vzorníku RAL) a jeho čelní pohledová strana je tvořena plexisklem. Standardní montáž na stěnu.


Napájení samostatným napáječem (je vždy součástí dodávky a ceny).

Komunikace mezi panelem a ovladačem je většinou 6-ti žilovým kabelem. Uprostřed je čas 0-99min s možností opětovného spouštění a nastavování libovolného času. Merco ukazatel skore Table 0-bodů, 0-setů.


Ukazatelé skóre objednejte na eshop. English Premier League livescore, Serie A , Bundesliga scores, MLS, Mexican football league, and e. Australian football or South African PSL. In addition to football, you can follow more than sports on FlashScore. Explicaţii:Serviciul Livescore fotbal al LIVESCORE. Minutul meciului, marcatori, rezultate la pauză şi alte informaţii utile live.


Fotbal livescore te ţine informat cu cel mai complet servciu livescore! Výroba elektronických zařízení, ukazatelů skóre a časomír. Pod odkazem ostatní se skrývají různé sporty, pro které byly časomíry speciálně na přání uživatelů upraveny.


Záruka na veškeré vyráběné časomíry je měsíců. Ukazuje do bodů a až setů. TS nebo v exteriérech v případě řady SBO.


Sedmisegmentové LED zobrazovače vysoké svítivosti zaručují výbornou čitelnost ze všech úhlů pohledu. Možnost výběru z více barev LED displeje. Výška číslic standardně 1mm.


Displej zobrazuje skóre (SBI.S) nebo skóre, reálný čas.

Světelný ukazatel skóre SC11. Zobrazení: skóre, hrací čas, perioda, sety, výsle. Rozměry: x 26cm, když se postaví šířka základny 15cm.


Ako na to Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zvolili pri svojej registrácii. Váš e-mail slúži zároveň ako prihlasovacie meno. Osvědčená mechanická skládací počítadla skóre, která jsou určena pro různé sporty - volejbal, stolní tenis, házenou, malou kopanou, košíkovou.


Počítadla skóre jsou omyvatelná vlhkým hadříkem, čísla buď do nebo do 40. Visit the official LiveScore site for live soccer scores from across the world.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky