pondělí 30. listopadu 2015

Montáž umyvadla se skříňkou

Zakoupili jste si do koupelny náš nábytek a nevíte si rady s montáží umyvadlové skříňky či připojením umyvadla ? Potom shlédněte náš návod. Kompletní nabídku nábytku do. Montáž závesnej skrinky s umývadlom je špecifická tým, že sa síce najprv montuje skrinka , ale treba dbať na finálnu výšku umývadla.


Všechny skříňky pod umyvadlo i doplňkové skříňky mohou být jednoduše.

Proveďte instalaci umyvadla dle pokynů výrobce. Vzdálenost od podlahy k hornímu okraji umyvadla je zpravidla cm. Pak jsou pro Vás umyvadla se skříňkou ideálním řešením. Vybrat si můžete ze široké nabídky rozměrů, barevných i typových provedení a to včetně zpracování imitace dřeva. Vše z odolných materiálů tak, aby umyvadla se skříňkou vydržela dlouhá léta.


Odolnost proti vlhku, proti poškrábání samotného dezénu a. Skříňka má lakované boky i čelní plochy.

Součástí dodávky nejsou šrouby na uchycení umyvadla do zdi, doporučujeme zakoupit šrouby pod označením SADAUM. Vybrat správné umyvadlo do koupelny může být někdy pěkný oříšek. Uvažujete o kombinaci umyvadla se skříňkou ? Podívejte se do naší fotogalerie a nechte se inspirovat nejmodernějšími trendy umyvadel. Umyvadla jsou pevnou součástí toalet a koupelen. Existuje mnoho variant, nejčastější jsou keramická umyvadla , ale nově jsou na trhu také modely z kamene a nerezové oceli.


Pořízením umyvadla se skříňkou zpravidla ušetříte jak, tak peníze. Jednoznačnou výhodou je snadná montáž a dokonalý vzhled. K většině skříňkám lehce seženete i další příslušenství a doplňky ve stejném stylu. Neváhejte a využijte naší nabídky ještě dnes! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Praktické skříňky, které máte v dosahu umyvadla ! Navíc, k většině umyvadel a umývátek je možné zakoupit skříňku přímo od výrobce keramiky, což zajišťuje sladění umyvadla se skříňkou.


Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem plánovači.

Koupelnová sada Unik Mini se skládá z integrovaného umyvadla se skříňkou s dveřmi a jednou poličkou. Je ideální pro malé koupelny nebo toalety. Dveře mají automatickou a tichou funkci zavírání. Jedna se o demontáž starého umyvadla a montáž nového umyvadla včetně umyvadlové skříňky (skříňka je už sestavená).


Montáž nového umyvadla Dnes se většinou umyvadlo zavěšuje kotvicími šrouby do hmoždinek. Vybalte proto umyvadlo a změřte rozteče otvorů pro kotvicí šrouby na jeho zadní straně. Montáž umyvadla se skříňkou , napojení na odpad a vodu. Poptávka byla telefonicky ověřena dne: 23.


Poptávám řemeslníka: Popis: - montáž umyvadla bez šroubů se skřínkou - napojení na připravený odpad a vodu - skříňk. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky