pondělí 9. listopadu 2015

Levné fleecové deky

Deky , levnejsinenajdete. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Fleecové deky koupíte také na 4home. Navíc při použití kódu „AFC5“ získáte do 30.


Z čeho je vlastně fleecové deky. K jeho výrobě se používá 1 polyester, který se zpracovává do krouceného vlákna, poté se splétá a povrch textilie se upravuje do vlasu. Dalšími materiály, které se. Zabalte se do příjemně teplé deky. V e-shopu máme širokou paletu kvalitních i levných dek, přikrývek, které nahradí vyhřívané dečky či deky.


Mezi nejoblíbenější patří bavlněné jednobarevné deky , které lze použít také jako přehoz přes gauč nebo pohovku. Levné produkty Odebrat vše. Vzpomínáte si ještě na kousavé deky , kterými jsme se kdysi přikrývali za chladných večerů? Ty by dnes už jen těžko obstály s dnešní konkurencí měkkých dek z mikroplyše, které mají mnohočetná využití a jsou vítaným pomocníkem v nejedné domácnosti.


Dopřejte si to nejlepší pohodlí u televize nebo v posteli v měkoučkých a hřejivých dekách. Pořiďte si deky s originálními motivy a vzory, jednobarevné deky nebo luxusní deky od světoznámých značek s. Všechny vás nejen zahřejí, ale také stylově doplní váš interiér. Nezapomínáme ani na naše. Všechny deky jsou vyrobeny z velice jemných materiálů příjemných na dotek. Ve většině případů se jedná o hebké mikrovlákno, které se vyznačuje výbornými termoregulačními vlastnostmi.


Vyberte si z našeho velkého výběru barev a střihů. Máme na skladě dámské i pánské. Ke sledování televize prostě deky také patří.


Nejen když očekáváte návštěvu se dají deky využít i jako přehoz přes sedačku nebo přes postel. V našem e-shopu najdete klasické i dětské deky , přehozy na sedací soupravy, ale i deky z mikrovlákna. Nebo také stále jsou oblíbené fleecové deky - v nabídce Mikaton.


Mickey Mouse, Cars, Princezny a další pohádky pro děti. Pro nejmenší děti - do kočárku, do postýlky jsou ideální jednobarevné deky s různými nášivkami nebo deky celopotištěné obrázky zvířátek, srdíček a další. Mikrofleecová deka 160x1cm.


Barevné fleecové deky , jednobarevné deky a přikrývky na e-shopu. Není nic lepšího, než se v zimním období zachumlat do teploučké mikroplyšové deky. Jsou vhodné jako deky do auta, domácnosti nebo termodeky. Nakupujte nyní deky pro psy za akční ceny na bitiba. Hledáte krásné povlečení, které jinde nenajdete?


Povlečení nabízíme ve vysoké kvalitě a za příznivou cenu. V naší nabídce najdete povlečení z tradičních materiálů, jako je bavlněné, krepové, nebo třeba flanelové, ale i moderní materiály jako mikrovlákno a mikroplyš. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Deka je také krásný a hodnotný dárek pro každou příležitost.


Dětská deka s vysokou hřejivostí vyrobená ze dvou vrstev fleece s úpravou antipeeling. Pokud jste viděli kožešinovou deku kdekoli v interiéru, jistě Vás nenechala chladnými. Teď nemyslíme, že Vás skvěle zahřála, což by zcela jistě udělala, ale mluvíme o jejím luxusním vzhledu.


Pokud je kožešinová deka precizně zpracována, pak je jednoznačně znakem noblesy i luxusu. Nejen, že vypadá efektně, ale chlubí se příjemnou měkkostí a jemností. Flaušové fleecové látky máme jako metráž v podobě nejrůznějších materiálů.


Známý a oblíbený na hřejivé oblečení je fleece s protižmolkovou úpravou, který je krásně měkký a hebký. Bavlněný fleece je přírodní variantou fleecu, je totiž vyroben minimálně z bavlny a stává se tak ideálním materiálem. Tento pomocník vás zahřeje během chladných večerů, poslouží vám při pikniku, výletu do přírody nebo pro vašeho mazlíčka do auta. Stane se nepostradatelnou součástí vaši domácnosti, vybírat můžete z moderních barev, které rozzáří každý interiér.


Má perfektní termoregulační schopnosti, je rychleschnoucí, nemačkavé a vhodné pro astmatiky a alergiky. V této kategorii také naleznete oboustranné deky , které jsou z jedné strany žakárové v krásných barvách a druhou stranu tvoří imitace jemné ovčí vlny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky