úterý 24. listopadu 2015

Vestavná trouba bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vestavná trouba. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Multifunkční vestavná trouba mora, energetická úsporná třída A-. Dětský bezpečnostní zámek ovládání. Možnost regulace teploty od 50°C do 275°C. Programování doby pečení. Vestavná trouba o objemu litrů, poškozená, na náhradní díly.


Trouba je dodávána se speciál. Přidat na seznam přání. Nábytek - Vestavna trouba bazar. Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř.


R s rychlým dodáním do prac. Máte na výběr z 13ti druhů ohřevu které jsou doplněny funkcí přídavné páry, díky čemuž dosáhnete perfektní kůrky na chlebu nebo dokonale šťavnaté pečínky. Luxusní značková vestavná trouba k zabudování do kuchyňské linky. Kvalitní robustní konstrukce od německé značky IMPERIAL (MIELE).


Prodám kompletní kuchyňskou linku včetně spotřebičů a žulové pracovní desky a žulového obkladu a žulového barového stolu a žulového soklu, jedná se o kuchyň na zakázku (ne žádná Ikea)Kuchyň prodám včetně spotřebičů, myčka na nádobí vestavná , vestavná trouba a mikrovlná trouba , digestoř, osvětlení sk. Prohlédněte si aktuální inzeráty vestavna trouba. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. Velká, matná kuchyňská linka ve tvaru L, skříňky lze variabilně přeskládat. Spotřebiče součástí kuchyně trouba , sklokeramická deska, dřez s baterií, digestoř, myčka na nádobí a vestavná lednice. Rozměr linky 370x310cm.


Zajišťujeme dopravu a instalaci po celé ČR. Elektro - Elektricka trouba bazar. Vnitřní objem 65lGrafický TFT dispej vč. D-horký vzduch plus, horký vzduch eco, samostatný dolníohřev,cirkulační gril, vario-velkoplošný gril, vario-maloplošný gril, stupeň pro pizzu, rozmrazování.


Zde naleznete inzeráty s tématikou pečící trouby. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky pečící trouby, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky pečící trouby na Vámi zvolené téma inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky