úterý 17. listopadu 2015

Plastové kanystry na vodu

L, plastové kanystry na vodu 5L, plastové kanystry na vodu 3L. Výroba plastových kanystrů probíhá na vyfukovacích poloautomatech z peforem (předlisků), a to z materiálu PET. Kanystry mají atest pro styk s potravinářskými výrobky.


Pravidelným čištěním můžete prodloužit životnost kanystrů. Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem?

Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití.


Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Stohovatelné plastové kanystry jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství. Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody.

Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem, díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Odolný kanystr na vodu s kohoutkemKanystr je vybaven speciálním uzávěrem s funkcí přisávání vzduchuObjem 10l. Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry , plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. Sudy a kanystry jsou vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE) s ochranou proti UV záření.


Provedení stohovatelná, UN, pro ADR, RID a IMDG-Code (Y). Všechny výlisky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Nejpoužívanější nádoby v domácnostech, průmyslu a zemědělství. Plastové sudy, Sudy na vodu , Plastové vědra s víkem. Plastový kanystr s kohoutkem má objem litrů.


Provozovatel webu HighTech Industries s. Díky nepřilnavému povrchu. Naše společnost dodává kanystry v různých barevných provedeních, čímž se obal vašeho produktu stává vzhledově zajímavějším a váš produkt se bude snadněji prodávat. DOPRAVA Z NAŠICH SKLADŮ. Platba zboží dobírkou, zálohovou fakturou nebo hotově na pobočce v Českých Budějovicích (Homole).


Nestandardní rozměry, objemné zboží a některé výrobky stavební chemie naceňujeme vždy dodatečně, dle obchodních podmínek dopravních společností. Využijete je jak v domácnosti, tak třeba při víkendových činnostech na chalupě. Použité plastové kanystry s otočnými uzávěry, hygienicky nezávadné, stohovatelné, vhodné po vypláchnutí i na čisou vodu.

Kanystr na vodu litrů s plastovým kohoutem Nádrž na vodu o obsahu litrů s výpustným kohotkem a dávkovačem mýdla ve víčku. Z technických parametrů je potřeba vyzdvihnout především rozdíl v objemech vody, kterou jsou nádrže schopny pojmout a také v odlišném tvarovém zpracování. Je vyroben z kvalitního plastu o objemu litrů. Dostatečně veliký horní plnicí otvor pro pohodlné dolévání a nalévání. Dvoupolohový výpustný kohout v dolní části pro pohodlné dávkování.


Hledáte kvalitní a přitom levný kanystr na vodu ? Zkuste tento kanystr na vodu ,který nezklame. Máme i jiné kanystry jak s kohoutkem,tak bez. Kromě plastových sudů koupíte na ABstore.


Zahradní plastové sudy, barely na dešťovou vodu s víkem i bez víka. V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l vše levně, které jsou vhodné zejména.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky