čtvrtek 5. listopadu 2015

Podložka na stůl velká

Podložka na stůl velká

Podložky na psací stůl. Velká nápaditá podložka s úchopem pro psací potřeby je vyrobena z ekologické alternativy kůže v oranžovém odstínu. Také udržují ruce v teple, například na skleněných stolech a tím předchází zánětům, jako je například karpální tunel.


Velká podložka na stůl s originálním vzorem mapy světa. Plní bezpečnostní a vzdělávací funkci. Praktická součást stolu školáka - chrání nábytek proti poškození, omyvalelný povrch, materiál PVC. Plastová psací podložka na stůl.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Razer, Hama, KENSINGTON a dalších. Doporučené názvy pro jednotlivé sekce na Heurece. Neuvedení některé doporučené informace v názvu může být důvodem zablokování produktu pro zobrazení. Durable VEGAS je velká , designově povedená a funkční podložka na stůl.


Chrání stůl před poškozením, a to jak před zbytečným počmáráním, tak před vznikem rýh při usilovném psaní nebo kreslení na tenký list papíru. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Klavesnice drzi na miste a nestrka do podlozky - takze nevznikaj vlny. A hlavni vyhoda je, ze kdyz se to ojezdi tak se proste otoci.


Mantiska tak mam na let vystarano. A kdyz me to zacne stvat tak to prestrihnu. Tato podložka se perfektně hodí na kancelářský stůl. Poslouží jako podložka pod myš či klávesnici. Zároveň ochraňuje část stolu před mastnotou, prachem a nečistoty.


Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Kalendáře, diáře, firemní vánoční dárky a přání, shop, nápady na firemní vánoční dárky. Vánoční přání firemní Pfka novoročenky tipy na reklamní předměty pro firmy,reklamní firemní potisk.


Dle uvolnění podmínek vlády ČR budou od 14. DPD na dobírku platit řidiči pouze platební kartou. Vaše myš bude spolehlivě fungovat. Vaše ruce budou v měkčím a teplejším prostředí. Notebook se nezahřívá ani při náročnějších operacích - odzkoušeno v praxi při každodenním stříhání videí na novějších Macbook Pro.


Potah ze speciálně upravené pryže zaručuje její odolnost, dlouhou životnost a snadnou omyvatelnost. Elegantní podložka na ps. PODLOŽKA NA STŮL AAUTO SPEED VELKÁ.


Slevy a novinky Chcete-li být informováni o novinkách a akcích? Souhlasím se zpracováním osobn. Polohovací lampa na psací stůl 88cm.


Hledáte lampu, která zajistí světlo na čtení a práci a zároveň bude stylovou ozdobou?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky