čtvrtek 12. listopadu 2015

Mostovaci lis

Lisy na ovoce, Líhnutí. Nerezový ruční lis na ovoce o objemu 5L umožňuje snadné lisování ovoce, zeleniny nebo bylin. Moderní lisy česnek usnadní drcení česneku, odšťavňovače připraví čistou citrusovou šťávu, mačkadlo propasíruje vařené brambory pro dokonale hladké pyré a pasírovač propasíruje vařenou zeleninu i čerstvá rajčata do omáček a polévek. Takhle u nás vyrábíme mošt. Podomácku vyrobená drtička.


Jablečný mošt nebo vylisovaná šťáva z jiných druhů ovoce je to nejlepší co můžete sobě a svým blízkým k pití nabídnout. Neváhejte, kupte si lis na ovoce a vyzkoušejte, jak jednoduché může zpracování ovoce být. Pomocí tohoto odšťavňovače s technologií jemného odšťavňování získáte šťávu plnou vitamínů a živin. V té době se nic podobného ani v obchodech nevyskytovalo.


Protože můj dědeček byl muž činu a velice šikovný, tak si za pomoci kamaráda moštovač vyrobil. Skládal se ze dvou dílů, jeden byl již zmíněný lis na jablečný mošt a druhý byla bedna, ve které se drtila jablka na menší kousky před vložením do moštovače. Jeho součástí je dřevěný válcový koš spojený kovovými obručemi. K lisování slouží robustní ocelová hřídel s širokým závitem. Na ní se otáčí bytelný křížový dílec s prodlužovacími otvory v každém ramenu.


Stačí při lisování do některého zasunout ocelovou kulatinu a získáte mnohem větší dotahovací sílu. Jednotlivé dílce lisu jsou vyrobeny z. Nejčastěji se moštovač využívá pro moštování jablek, ale využití nalezne i při zpracování jiných druhů ovoce. Moštovač, moštovací lis ruční zánovní. Ale k mému údivu tam nezmínili lis a drtičku.


Mluvili pouze od elektrickém odšťavňovači vhodný pro malé množství a pak o parním odšťavňovači. Ten dostává šťávu s ovoce pomocí páry (viz přiložený obrázek) a šťáva by měla téct už sterilizovaná, tak prý stačí zazátkovat a hotovo. Eshop nabízející zahradní nábytek, slunečníky skleníky, lisy, drtiče a moštovače na ovoce, potřeby pro včelaře, lapače a odpuzovače zvěře, zahradní krby a grily.


Užijte si čerstvě vymačkanou šťávu u vás doma s naší moštovací sadou! Jednoduchý ruční lis vyroben z ušlechtilé nerezové oceli odolné proti poškození a vhodné do myčky na nádobí. Lis je vhodný pro získávání čerstvé šťávy z citrusových plodů (pomerančů, grepů, citrónů), můžete si tak každý den užít 1 ovocný džus bez přidaných konzervantů. Lis na ovoce - rozšiřte funkce vašeho domácího robota o toto příslušenství.


Návod na použití: 1) je třeba zvolit vhodnou velikost kladívka, 2) šídlem vytvoříte dírku, 3) vytvořenou dírkou prostrčíte část patentku s bodcem a nasadíte. Pro vyšší komfort při lisování. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický. Ruční lis slouží k lisování šťáv z rozdrcených jablek, hroznů a jiného ovoce při výrobě moštů a vín.


Sběrná kovová mísa s otvorem (v níž se shromažďuje lisovaná šťáva), je připevněna na základně z oce. Mostovaci soustavu - Kdyně, Domažlice - Sbazar. Popis: Prodam mostovaci sestavu lis rucni nerez strojek elektricky valec na drceni nerez vse plne funkcni.


Prosim volat jen na tel. Základem domácí práce je klasický lis ve tvaru soudku. Jablka je před lisováním nutné rozdrtit. Do lisu se vejde deset nebo dvacet litrů drtě.


Ruční drtič lze, zrovna tak jako lis ,koupit v zahrádkářských či domácích potřebách. Lis se umisťuje na stůl a je složen z koše a výlevky z bukového dřeva. Síla potřebná na vylisování ovocné šťávy je vyvíjena pomocí šroubu s trapézovým závitem.


Stolní lis na ovoce Sje určen především na drobnější ovoce jako je rybíz, borůvky, maliny a rakytník. Proto je lis určen pro zpracování menších objemů ovoce a zeleniny - objem nádoby je litr. Obsluha lisu: Snadná, fyzicky nenáročná – pouze vložíte suroviny a bez jakékoli námahy točíte pákou. Výbornou volbou je model S který je vybaven košem o objemu litru a slouží především k lisování menších druhů ovoce, jako jsou třeba rybíz, maliny, rakytník a mnohé další.


Naši novou rubriku fotoreportáže zahájíme tradiční podzimní činností, kteoru představuje moštování jablek. Jedná se o moštování realizované ve speciální zahrádkářské moštárně. Vybírejte si Odšťavňovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky