čtvrtek 5. listopadu 2015

Struhadlo na nudličky

Struhadel, která zvládají ze zeleniny i ovoce vytvořit překrásné stejnoměrné nudličky , je mnoho. Ale pouze jediné struhadlo zvládne jejich výrobu s ohledem na vaši bezpečnost. Přesně takové je jednosměrné struhadlo HANDY, novinka měsíce června!


Univerzální, se bubnovými struhadly pro přípravu strouhanky, jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny, strouhání zeleniny na nudličky „julienne, strouhání ovoce. Jemné struhadlo na nudličky je ideální pro strouhání tvrdých sýrů, citrusů, zázvoru, papriky, muškátového oříšku, skořice. Extrémní a dlouhotrvající ostrost díky patentované technologii fotoleptání. Strouhání bez zbytečného potrhání surovin - zachovává aroma a chuť. Chcete vědět, zda je cena 7Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Při použití vytváří středně tenké proužky. Použijte toto obousměrné ostří pro strouhání mrkve a zelí do čerstvých salátů, sýru na špagety, čokolády atd. Záleží jen na vás, zda si vyberete tenké plátky, ozdobné plátky nebo nudličky. Stačí jen nasadit správnou čepel a dát se do práce.


Tenké nudličky z červené řepy, dlouhé okurkové špagety nebo spirály z ředkviček. Možná jste si kvůli velmi efektnímu a praktickému zpracování syrové zeleniny v minulosti koupili spiralizér. Na struhadle můžete pohodlně strouhat okurky, mrkev, sýry nebo čokoládu.


Jejím středobodem je jediné - zkrátit chvíle strávené v kuchyni tím, že vám nabídne vychytané kuchyňské doplňky, které vám ušetří hromadu práce. Westmark je německá značka s více jak 50letou historií. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky , které osolíme, opepříme a poprášíme solamylem. V misce smícháme sojovou omáčku, worcester, olej a sušený zázvor. Maso v misce promícháme se vzniklou marinádou.


Struhadlo na nudličky

Polovinu pórku nakrájíme na kolečka a promícháme s naloženým masem, necháme odležet. Elektrické struhadlo na strouhanku. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností.


Umožní vám rychle a snadno zpracovat jakékoliv pečivo. Disponuje příkonem 1W. Kráječ umožňuje snadné krájení chleba, pečiva, sýrů, salámy, ovoce a zeleniny na plátky.


V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní. Natrhaný salát a nakrouhané zelí se často používají jako příloha k mexickým pokrmům, jako základ salátu coleslaw a mnoha jiných jídel. Připravit klasické tenké nudličky není těžké ani v domácích podmínkách.


Přečtěte si náš článek a naučte s. Kus sýra vložíte dovnitř struhadla, pružina ho sama přitlačí na bubínek struhadla. Nastrouháte právě tolik, kolik. Microplane nerezové struhadlo na jemné nudličky ze série Professional, určené na strouhání mrkve, zelí, tvrdých sýrů i čokolády. Vhodné k zavěšení, omyvatelné v myčce nádobí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Struhadlo na sýr v okamžiku nastrouhá sýr na jemné nudličky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Třecí struhadlo na zázvor Tescoma Presto je skvělým pomocníkem pro snadné a rychlé strouhání zázvoru najemno. Toto struhadlo vám umožní dužinu i se šťávou pohodlně přenést do nápoje či pokrmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky