úterý 24. listopadu 2015

Varné symboly

Co znamenají symboly na mé varné desce? Pokud si nejste jisti, jaký význam mají symboly na vašem spotřebiči, pomůže vám uživatelská příručka, která byla dodána společně s ním. Nemáte-li svou uživatelskou příručku k dispozici, můžete si ji stáhnout v digitální verzi zde. Před instalací a ovládáním této varné desky si pečlivě přečtěte tyto instrukce.


Níže si zapište sériové číslo, které naleznete na typovém štítku varné desky. Symboly jako doporučení Když půjdete kupovat nádobí, zaměřte se na značky, které určují vhodnost nádobí pro použití na konkrétních varných zdrojích.

Povrch varné desky byl zhotoven z tvrzeného skla, které odolá poškrábání a snadno se čistí. Pro vaření máte k dispozici plynové hořáky s různým výkonem. Zboží určené pro styk s potravinami.


Tide man (obal uložte do separovaného odpadu dle druhu obalového materiálu). Označení shody výrobků s příslušnými směrnicemi (tlakové hrnce, elektronika). Na varné zóně, zóně pro pekáč nebo ve varné oblasti PowerFlex nepoužívejte nikdy současně dvě varné nádoby. Když nádobí na varné zóně nebo zóně pro pekáč stojí jen částeč‐ ně, mohou se ucha nebo rukojeti za jistých okolností zahřát na velmi vysokou teplotu. Sporáky a varné desky (sortiment nádobí, pánví, konvic atd.) plynové elektrické sklokeramické indukční halogenové Výrobek je vhodný pro použití na uvedených typech sporáků a varných desek.


Symboly na knoflících, bezpečnostních, se zasouváním začala mazat, atd.

No stačí, ještě to uslyší a nepůjde vůbec. Ve staré kuchyni jsem měla troubu šestnáct let, ta slouží známému stále na chatě, měnila jsem při přestavbě za vestavnou. Velice luxusní design nabízí plynové varné desky MORA na skleněném ploše včetně ovládání. I zde si můžete zvolit libovolné provedení, design i funkce varné desky. Integrované zapalování, bezpečné a praktické mřížky či trojitá síla hořáků jsou jen zlomkem funkcí, kterými se tyto spotřebiče mohou pyšnit.


Z HDPE sú varné vrecká, kojenecké fľaše, vodovodné potrubia, rozvody plynu, palivové nádrže v autách, obaly na čistiace prostriedky a izolačné lepenky. Přídavné varné plochy Vario Line - Systém „VarioLine“ umožňuje provádět různé tepelné úpravy – vaření, grilování nebo fritování najednou. Systém zahrnuje vedle klasických sklokeramických plotýnek i fritézu, sklokeramické grilovací plotýnky, vestavné plynové hořáky i indukční varné desky. Booster, ktorá je zárukou rýchleho ohrevu. Varná zóna sa zapne len v prípade, že je na nej položený ria čo zvyšuje bezpečnosť používania dosky.


Varné desky Čisticí prostředky, škrabky, mezikusy a další. Odsavače par Čisticí prostředky, uhlíkové filtry, zpětné klapky a další. Kávovary Čisticí prostředky, filtry, adaptéry a další. Myčky nádobí Čisticí prostředky, osvěžovače, regenerační soli a další.


Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Obecné symboly Erb, pečať a vlajka tvoria trojicu základných symbolov obce.

Na tvorbu každého z nich sa vzťahujú osobitné heraldické (náuka o erboch), vexilologické (náuka o vlajkách) a sigilografické (náuka o pečatiach) zákonitosti, pravidla a zvyklosti. Naše vestavná varná deska má jasné symboly a nenáročné ovládání, takže se velmi jednoduše používá. Pred zapálením a umiestnením nádoby alebo panvice sa uistite sa, že je ochranná mriežka na svojom mieste, je čistá a gumové podložky sú riadne pripevnené. Ako pripojiť môj elektrický, sklokeramický alebo indukčný varný panel do elektrickej siete? Pripojenie varného panela k vedeniu 2x 2V (dve fázy) by mal vykonať kvalifikovaný elektrikár.


Kde je na varnom paneli prípojka plynu? Prípojka na plynové potrubie sa nachádza na zadnej strane panela. Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů.


Z lahví a obalů není třeba odstraňovat víčka ani etikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky