úterý 10. listopadu 2015

Schránka na urny

Prolisovaná schránka na urny. Plastová schránka na uren. Nerezová vitrína na urnu. Skříň na urny , urny. Schránka na urny žulový dekor.

PLASTOVÁ SCHRÁNKA NA URNU. Tato plastová schránka na urny je určená pro dvě úřední plastové urny s popelem. Rozměry: výška: cca cm. Betonová schránka na urny. Vytvořeno službou Webnode.


Prodáváme pohřební urny a obaly na urny. Nabízíme více než 5modelů luxusních uren na popel zesnulých, urny do interiéru, ale i urny na hrob, či urny do kolumbária nebo do urnového hrobu. Urnová schránka slúži ako obal na urny bežných rozmerov, ktorá sa vkladá do urnového alebo bežného hrobu.

Vyrobená je z prvotriedneho pevného materiálu, ktorý nepodlieha poveternostným vplyvom a zabraňuje prestupu dažďovej vody, nánosov, hliny, alebo pohybu hmyzu. Použitý materiál bezpečně ochrání uložené urny před působením hmyzu, hrabošů, rozdílných teplot a vody. Cena za dopravu: ks schránky na urny = 1Kč. Urnovou plastovou schránku lze použít pro úplné uložení pod zem.


Urny - Urny ANTICO slouží k uložení standardního plastového pouzdra o průměru 1mm a výšce 2mm. Na všechny urny lze umístit nápis. Na anticorové urny lze pískovat přímo, na barvené je potřeba použít štítek. Hledáte schránku na urnu? V našem eshopu najdete klasické schránky na urny v různých rozměrech.


Hřbitovní urny , urnové obaly. Z důvodu omezení provozu České pošty, zásilky odesíláme pouze DPD kurýrem. Kč prosklená schránka na urny. Prosklená schránka z anticora na urny zamykací. Montáž na šrouby nebo přilepit na silikon.


Když chci uložit urnu s popelem mého muže-jak mám postupovat-kdo připraví sklípek na urnu, nebo se urny ukládají přímo do země? Určeno pouze k uložení uren úředních, obaly na urny do prolisů nevejdou. Je standardizována na vložení urny s popelem.

Kompletní sortiment náhrobních skříněk na urnu či fotografie skladem v provozovnách Pieta s. Popis: Prodám schránku na dvě urny. Udává popisek webu, který je důležitý pro. Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální situaci a nařízení vlády jsme přijali nutná opatření a naše firma i e-shop je nadále v běžném provozu. V ceně urny je započten štítek v odstínu mosaz bez rytí iniciál a dekor.


Vyrobena je z prvotřídního pevného materiálu, který nepodléhá povětrnostním vlivům a zabraňuje prostupu dešťové vody, nánosů, hlíny nebo pohybu hmyzu. Moderní obaly na urny koupíte na internetu. Obaly na urny – přes 4modelů. Sháníte pěkný obal na urnu? Rozptyl , vsyp a uložení urny se provádí od dubna do října.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Richter Czech, Rottner, ABUS a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky