úterý 24. listopadu 2015

Remington d 5219 fén

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Experts in innovation we pride ourselves on being at the very cutting-edge of technology and work with top salon professionals from all over the world to produce electrical personal care products that really work, care for you and deliver superior every single time. Free delivery and returns on eligible orders of £or more. Takový výkon potěší zejména majitele a majitelky dlouhých a hustých vlasů. Fén má standardní dvě rychlosti fénování a vybrat si můžete až ze teplot.


S nastavitelnou teplotou a rychlostí vám přináší úplnou kontrolu nad sušením vlasů. Nabízí vyměnitelné nástavce, ale i možnost zakoupení samostatného přídavného nástavce Spin Curl a úzkého koncentrátoru. Pokud máte přirozeně vlnité nebo kudrnaté vlasy. Je jen na vás, jaký styl účesu si vyberete. S tímto přístrojem se pro vás stane úprava vlasů hračkou.


Důležité je i to, že tento fén má nízkou. Akéhokoľvek štýl chcete dosiahnuť, máme pre vás riešenie. Pre luxusne, hladký a vyfúkaný záver si vyberte koncentrátor. Ak máte prírodne vlnité alebo kučeravé vlasy použite difuzér pre pridanie ostrosti a pružnosti svojim vlnám.


Díky inovativní technologii budou Vaše vlasy ihned suché a lesklé. Počas sušenia dodá fén vašim vlasom krásny lesk bez zbytočného krepatenia a vysušovania. To všetko vďaka zabudovanému generátoru iónov. Fén vám ponúkne tri úrovne teploty, dva stupne rýchlosti, nízku hlučnosť, praktickú vyberateľnú mriežku pre rýchlejšie čistenie a šikovné očko na zavesenie. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Jeho profesionalizmu napomáha tiež nastaviteľná teplota a rýchlosť prúdenia vzduchu. Samy tak máte úplnú kontrolu nad sušením vlasov. Fén má pre jednoduché čistenie odnímateľnú zadnú mriežku.


Upozorňujeme, že kliknutím na toto tlačítko opustíte webové stránky značky Remington a budete přesměrováni přímo na webové stránky našeho obchodního partnera Convar Deutschland GmbH! Tam najdete široký výběr náhradních dílů značky Remington. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Všetky informácie o produkte.


Veškeré informace o produktu. O nás Zoznam lekárn í Kontakty Kariéra Dr. Díky tomu je zajištěno skutečně efektivní, přitom ale i zároveň šetrné vysoušení vašich vlasů. Teplotu i rychlost vysoušení.


Vďaka tomu je zaistené skutočne efektívne pritom ale aj zároveň šetrné vysúšanie vašich vlasov. A pre dosiahnutie dych berúceho objemu si vyberte nadstavec. Zľavy až Doprava do druhého dňa. Díky ionizaci získáte lesklé vlasy bez krepatění. Vybrat si můžete ze tří nástavců.


Pro luxusní, hladký a vyfoukaný vzhled si vyberte koncentrátor. Máte na výběr ze vyměnitelných nástavců. Tento fén nabízí také možnost dokoupení dalších samostatných nástavců.


Tento vysoce výkonný vysoušeč vlasů jistě splní všechna Vaše očekávání, stačí si jen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky