úterý 29. března 2016

Domácí přesnídávka s pudinkem

Ovocná přesnídávka s pudinkem. Recept, který se bude hodit, když je velká úroda ovoce. Vhodná i pro malé děti. Domácí přesnídávka s pudingem?


Tradičních receptech s dalšími tisíci lahůdek. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty.

Zkusila jsem udělat dvě dávky, jednu s pudinkem druhou bez. Výsledek, skoro stejně dobrý. S pudinkem si přesnídávka udržela krásnou konzistenci a lépe chutná, bez pudinku se přesnídávka po zavaření ve sklenici rozdělila na dvě části, šťáva a hruška. Croissanty můžete snadno připravit sami doma!


Zkuste ty s krémem podle receptu Markéty Krajčovičové. Viz recept Markéty na croissanty s pudinkem a nezapomeňt. Jablka oloupeme a vykrájíme jadřince. Dusíme je, až změknout.


Přesnídávka by pak byla řídká.

Jakmile jsou jablka měkká, ponorným mixérem je rozmixujeme. Děkuji za užasný članek a potvrzení,že se da přesnídávka udělat bez pudinku a cukru:-). Tak už se těšim na me zavařovani :-P. Hezke leto Vam Jitu přeji a zavařovaní Zdar :-D. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť!


Jsou i koláče s pudinkem a netvrdila bych, že tím nejsou domácí. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Ovoce s l vody dáme vařit do měkka, pudink rozmácháme ve zbylé vodě a uvaříme.


Vzhledem k vysokému obsahu vlákniny je meruňková přesnídávka i poměrně sytící. Obsažené minerální látky a vitaminy předurčují meruňkovou přesnídávku dětem, ale pro vysoký obsah zásaditých solí je doporučována i dospělým s některými nemocemi. Doma připravená meruňková přesnídávka je chutově bohatší a. Jablečná přesnídávka s pudinkem ,recept, návod na vaření,suroviny. Minidortíčky s kořením kardamom, ozdobené třeba moučkovým cukrem nebo bílou polevou, mohou také ozdobit náš velikonoční stůl. S pudinkem je to podle mě chutnější a má to i hezčí barvu a není tam vůbec cítit,tak se nebojte.


Dneska chci zkusit jablka a maliny,mám hodně mražených. Vychlazená je báječným osvěžením,kam se hrabe kupovaná. Urodilo se vám letos tolik ovoce, že ho ani nestíháte sníst?


Zavařte ho v podobě domácí přesnídávky!

Nejen, že k ní stačí jen ovoce a voda, takže v sezoně dost ušetříte, ale navíc budete mít jistotu, že svým dětem dáváte pyré bez přidaného cukru, zahušťovadel či dokonce konzervantů (což se nedá říct o všech kupovaných přesnídávkách). A vnučce bude určitě též moc chutnat. Jinak ti držím palce, trpělivost a pevné nervy s rekonstrukcí. Vím o čem mluvím, neb u nás probíhá rekonstrukce chalupy – voda, topení – již od jara a stále není konec.


No snad to do října bude… Ještě jednou díky za recept. Ahoj,varila jsem presnidavky doma podobnym zpusobem jako ty. Ovoce povarila do zmeknuti,rozmixovala,naplnila jsem sklenicky,dala jsem je do hrnce s vrouci vodou,voda dosahovala pod vicko a varila jeste 1O minut. Nikdy se mi zadna nezkazila,byly vyborne a po otevreni vzdy kazda cvakla.


Maly vyrustal jen na domacim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky