čtvrtek 24. března 2016

Bavlnene ubrusy

Dále pro vás máme jednobarevné bavlněné ubrusy včetně bílých ubrusů, které se hodí nejen na stůl do kuchyně, ale i do jídelny v restauraci, hotelu či do kavárny. Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Kvalita přírodního materiálu je nadčasová a ověřená po generace. Můžete u nás pořídit levně jednobarevné ubrusy bavlněné, nebo se vzorem klasické české kostky.


Najdete u nás velké množství rozměrů.

Vybrat si můžete nejen naprony a obdélníky, ale i oválné ubrusy. V naší široké nabídce barev, vzorů a rozměrů určitě naleznete ten pravý bavlněný ubrus pro všechny příležitosti. Nabízíme bavlněné ubrusy a ubrusové látky vhodné jako dekorace nebo pro každodenní činnost. Vybere si tak opravdu každý každý. Pro zachování kvality, pestré barvy a jemnosti je vhodné prát v jemném pracím prostředku při maximální teplotě 60°a sušit v závěsu.


V tejto kategórii nájdete všetko potrebné pre dokonalé stolovanie, aby boli chvíle strávené v spoločnosti Vašich najmilších zážitkom. Máte možnosť vybrať si z množsta obrusov, prestieraní, obrúskov či iných nevyhnutných doplnkov. Pomohou navodit dojem slavnostního okamžiku a potěší všechny obdivovatele jemných materiálů.

Kanafasové bavlněné ubrusy rozzáří prostírání svými pestrými barvami a kostkovaným vzorem. Nemôžete sa dočkať teplého počasia? My tiež nie, preto sme si pre vás pripravili niekoľko tipov, ako si skrátiť čakanie a urobiť jari aj u vás doma čo najprívetivejšiu atmosféru. Z našich látek hravě zhotovíte závěsy, ubrusy a prostírání, sedáky na židle, lavice a houpačky, sedací a válecí vaky, polštářky, taštičky, peněženky, hračky, hrací deky, povlečení, kapsáře, nebesa, košíčky, šátky oděvy a jiné doplňky Střiháme po půl metrech. Látku obdržíte vždy v jednom kuse.


Pokud si nevyberete z hotových produktů, nabízíme vám výrobu ubrusů na míru - šití ubrusů na zakázku. Ubrusy z Hezkého domova. Kvalitní a originální, tyto produkty nikde jinde nekoupíte.


Teflonové ubrusy - dodavatel ubrusů, tkaniny, potahů, povlečení a hygienických potřeb. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Osviežte vašu jedáleň alebo obývaciu izbu bavlneným obrusom. Hodia sa pre každodenné použitie alebo k slávnostným udalostiam. Bavlnené obrusy - Texicop.


Jednoduchý, klasický doplnok pre skrášlenie interiéru ocenia aj hotely, penzióny, jedálne alebo iné ubytovacie a stravovacie zariadenia. Látky na bavlnené obrusy sú potlačené našimi originálnymi autorskými vzormi. Ušijeme ich pre Vás z hociktorej z našich látok.

Stačí si vybrať látku, vybrať si rozmer, alebo nám poslať Vaše individuálne požiadavky na rozmery a počty obrusov a prestieraní. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího. Mezi produkty v kategorii ubrusy najdete také kvalitní výrobky z obchodů Bonami a 4home.


Použití: Třásněmi můžete ozdobit polštáře, kabelky, tašky, ubrusy , dečky i oděvy. JYSK vo forme e-mailu, ktorý obsahuje inšpiráciu, najnovšie ponuky, novinky a informácie o aktuálnych kampaniach vzťahujúcich sa na celý sortiment spoločnosti JYSK Slovensko. Ponúkame výrobky s mimoriadnou snahou o inováciu, kde sa kladie dôraz na kvalitu spracovania i moderný dizajn a vzhľad. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti Podpěrová s. Zakázkové krejčovství Brno a E-shop s bytovým a hotelovým textilem.


Zaměřujeme se na zakázkové šití přímo na míru pro cílového zákazníka. Naleznete u nás povlečení, prostěradla, polštářky i společenské šaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky