pondělí 14. března 2016

Tescoma tlakový hrnec green control duo 4 0 l a 6 0 l

Tlakový hrnec GREEN CONTROL DUO 4. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tyto tlakové hrnce jsou opatřeny zcela inovovaným přesným.


Umožňuje varenie pri nízkom alebo vysokom tlaku, je vynikajúci na rýchlu a súčasne šetrnú. Umožňuje vaření při nízkém nebo vysokém tlaku, je vynikající pro rychlou a.

Súprava tlakových hrncov so systémom GREEN CONTROL pre presnú kontrolu tlaku vo vnútri nádoby. Opatřeno indikátorem tlaku, pojistkami a masivními úchyty, vyrobeno z prvotřídní. Sada tlakových hrnců obsahuje dvě velikosti nádob.


Můžete si tak vždy zvolit právě tu, která odpovídá připravované porci jídla, a výrazně tak šetřit energie. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat?


Souprava tlakových hrnců se systémem GREEN CONTROL pro přesnou kontrolu tlaku uvnitř nádoby. Souprava obsahuje dvě nádoby a univerzální poklici, je opatřena pojistkami pro.

Veškeré informace o produktu. Jejich silné třívrstvé sendvičové dno se postará o úsporu energie, vaření probíhá výrazně rychleji i při nižším. Ke všem moderním bezpečnostním prvkům, tak přibývá další, který usnadní práci a přispěje k lepší chuti připravovaných pokrmů.


Všetky informácie o produkte. Luxusní tlakový hrnec se dvěma nádobami 4. IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. Díky velkému otočnému uzávěru víka lze hrnec pohodlně uzavřít i otevřít jen.


Skvělí pomocníci do kuchyně umožňující rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů s maximální úsporou energie. Součástí balení je i univerzální poklice. Některé produkty z nabídky tlakových hrnců na Mall. Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné.


U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vám doručíme až domů nebo do firmy po celé České republice. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Ztratilo se vám víko, víčko či těsnění od produktů TESCOMA ? Praskla vám skleněná nádoba konvice?

Tescoma těsnění víka pro tl. Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online. Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům. Vyberte s námi ten nejbezpečnější a zároveň nejúčinnější.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat tlakový hrnec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky