úterý 29. března 2016

Kuchařské kalhoty černé

Kuchařské kalhoty ARMY STYLE. Oblíbená italská móda - v těchto kalhotách budete iv kuchyni vypadat jako z módního časopisu. Vysoká kvalita a maximální komfort. Dlouhodobé a příjemné nošení. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky.


V nabídce také možnost gumy v pase se šnůrkami na utažení (lze vybrat viz nabídka zapínání).

Tady se kuchaři a kuchařky většinou dělí na dva tábory. Jedni mají rádi pohodlí a výdrž kalhot. Druzí elegantní a dobře padnoucí kuchařské kalhoty na tělo.


Ti první by rozhodně měli šáhnout po firmě Denny´s. Její kalhoty vydrží i více než pět nebo šest let pravidelného nošení a praní. Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky, kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího. Jste malé řeznictví nebo hledáte řeznické kalhoty do masokombinátu?


V této kategorii najdete typické kostkované řeznické kalhoty , stylové proužkované kalhoty nebo jednobarevné.

Jsou tu pohodlné bavlněné pracovní kalhoty , ale i praktické pohodlné kalhoty v kombinaci bavlna a polyester. Většina kalhot má v pase gumu a. K č (46Kč Cena s DPH) Skladem - odesíláme následující pracovní den. Pohodlné a lehké kalhoty s texpel úpravou, která chrání před rozlitými tekutinami a skvrnami - Top.


Všechny informace o produktu Pracovní oděv kuchařské kalhoty černé , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze kuchařské kalhoty černé. Kompletní specifikace produktu kuchařské kalhoty černé , porovnání cen, hodnocení a recenze kuchařské kalhoty černé Filtrování nabídek kuchařské kalhoty černé - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Při výběru kalhot je třeba se zamyslet nad tím, že kuchařské kalhoty musí být zároveň pohodlné pro celodenní práci a zároveň reprezentativně vypadat. Všechny tyhle požadavky naše kuchařské kalhoty splňují. Nezapomínejte, že lidé. Tento materiál je velmi kvalitní a velmi příjemný na dotek.


Tento typ kalhot je určen pro muže a šijeme je v různých barevných kombinacích. Všechny kalhoty lze doplnit výšivkou, ať už se jedná např. Pracovní kalhoty pánské COOL TREND modro- černé Pracovní kalhoty pánské COOL TREND modro- černé : Pracovní kalhoty ze 1 bavlny, precizně zpracované, vysoce pevné. Lze prát v pračce, po stranách kapsy, zadní kapsa.


Výber velikostí od - 64. Texpel úpravou proti ušpinění, pružný pas se stahování na šňůrku, boční kapsy.

Velice kvalitní materiál a zpracování. Dvě přední, jedna zadní kapsa, kapsa na pinzetu, pásek , poutka, v pase guma na regulaci obvodu pasu, zip. Pevný pásek s pružnou gumou v zadním díle, poutka na pásek. Můžete si vybrat nejen kuchařské oblečení, rondony, oděvy pro řezníky, ale i zástěry, šátky a čepice pro různé profese a pomocný personál.


Rondony a bílé kalhoty jsou ze 1 bavlny, ale i ze směsi bavlny s polyesterem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky