pondělí 14. března 2016

Elektrický ostřič nožů damaster z1001 s diamantovými kotouči

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tato skvělá bruska na nože je vybavena čtyřmi prvotřídními brusnými diamantovými kotouči , jež umožňují jak hrubé, tak i velmi jemné broušení.


Diamant je zárukou vysoké účinnosti a perfektní výkonnosti. Brousek na nože a nůžky, brusné kotouče uzpůsobené snadnému broušení nožů , plastové zakončení určené pro broušení nůžek, zaručuje dodržení správného brousícího úhlu, průměr kotoučů 55mm, šestiúhelníková stopka pro uchycení ve vrtačce, blistr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vybaven brusnými diamantovými kotouči pro hrubé i jemné broušení. Diamantový materiál zaručuje vysokou účinnost a skvělou výkonnost. Přesný úhel vodicích drážek a konstantní lehký tlak při.


Elelektrický ostřič nožů 8Kč Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 8Kč! Hlídat podobné Vyprodáno. Brousicí diamantové kotouče jsou unikátně navrženy pro snadné broušení pohybem vpřed i vzad. Tato skvělá brusná hlavice je vybavena čtyřmi prvotřídními brusnými diamantovými kotouči , jež umožňují jak hrubé, tak i velmi jemné broušení.


Je vybavena brusnými diamantovými kotouči pro hrubé i jemné broušení. Slevy na značku Damaster. Akce na téma brousek na nože najdete na Skrz. Můžete s ní nabrousit třeba i damascénské ocelové, keramické nebo ocelové nože.


Hlavice disponuje kvalitními diamantovými kotouči , které Vám pomohou nabrousit hrubě či jemně Vaše nože. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Kuchyňská linka Junona 240cm 5. Elektrický brousek nožů Orava.


Dva brusné safírové kotouče spolehlivě nabrousí čepele nožů i sekáčků na maso. Dvoustupňový ostřicí systém slouží na úvodní hrubé a následně jemné. Brousek má otočnou brousící hlavu, kterou jednoduše otočíte do polohy pro nůžky nebo nože. Koupelnový nábytek, vybavení a doplňky do koupelny jako skříňky, zrcadla, umyvadla a vodovodní baterie nabízíme za výhodné ceny v obchodních domech i online. Proti: Broušení trvá dlouho.


Je Diamant účinnosti vysoké zárukou perfektní a výkonnosti. Informace nožů Typ Damascénské Ocelové Doplňující W Příkon Keramické. Vznikl tak vynikající patentovaný systéOstřič nožů VULKANUS. Odpružené tyče z tvrdých slitin ( s karbonem zesílenými polyamidy) zůstávají pevně v kontaktu s čepelí libovolného tvaru. Dva různé úhly mezi čepelí a ostřičem poskytují dvě úrovně ostření.


Hodí se také pro damascénské a keramické nože. U oceli brousí trochu déle. Vždy je ale výsledkem perfektně ostrá čepel.


Broušení je jednoduché, nůž vedou drážky v brousku zajišťující přesný úhel. Brousek je naprosto bezpečný, protože je zcela chráněný. Nabrousí hladké i zubaté čepele, nůžky, šroubováky. Nehodí se na keramické nože. Správný úhel a rovnoměrný tlak vytvarují perfektní ostří.


Kryt z nerezové oceli podtrhuje nadčasový design a snadno se čistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky