středa 9. března 2016

Krájecí prkénko plast

Je vyrobeno z kvalitního, odolného plastu a vhodné i do myčky nádobí. Každé kuchyňské prkénko je opatřeno drážkou, která zachycuje tekutiny a nečistoty při přípravě jídel. Prkénka jsou vhodná i do myčky. Hodí se pro krájení a další zpracování všech druhů potravin i jako podložka pro různé činnost dětí i dospělých - například modelování, malování a další tvoření. Moderní krájecí desky různých tvarů a velikostí vyrobené z odolného plastu se snadno udržují perfektně čisté a lze je mýt v myčce nádobí.


Krájecí prkénko plast

Včetně oboustranných krájecích desek i pružných krájecích desek a lopatek. TESCOMA jich pro vás nabízí celou řadu, vyberte si. Máme pro vás také stále oblíbenější bambusové krájecí desky.


Krájecí desky a prkénka na 4home. Inspirovali jste se i vy? V sortimentu MAKRO najdete pestrý výběr krájecích desek ze dřeva a plastu, které se uplatní v domácnostech i profesionálních gastronomických provozech.


Krájecí prkénko plast

I tak obyčejná pomůcka, jakou je krájecí prkénko , se dá vylepšovat. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie PLASTOVÁ KRÁJECÍ PRKÉNKA. Jak vybrat kuchyňské prkénko ? Bambusové a dřevěné prkénko je šetrnější k nožům díky přírodnímu materiálu, a tak se čepele nožů téměř vůbec netupí. Jejich údržba je ale náročnější než u plastových prkének, chytají totiž pachy a barvy.


Nejsou vhodné do myčky na nádobí, nesmí se nechávat ve vodě, jinak. Kuchyňská prkénka a krájecí desky najdete v této části naší nabídky vybavení kuchyně. Jsou zde kuchyňská prkénka a desky pro běžné používání, ale i pro profesionální kuchyně. Kuchyňské prkénko ze dřeva v současnosti doplňují moderní krájecí desky z plastu.


Díky svému vzhledu se skvěle hodí i pro stylové servírování pokrmů. Kuchyňské příslušenství, které je nezbytné v každé kuchyni a bez nichž není možné jídlo připravit. Patří sem především prkénko a kuchyňský nůž. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Pro co nejrychlejší a nejpohodlnější přípravu Vašich surovin ke grilování potřebujete kvalitní náčiní, tak aby příprava byla bez větší námahy. Je stabilní na stole nebo sektorce. Nemnoží se v nich toxické bakterie,které přecházejí z různých druhů potravin. Plastová jsou výhodná-nepřenáší pachy ani chutě od jídla.


Krájecí prkénko plast

Proto je vhodné používat v kuchyni víc prkének. Nejlépe se vám budou udržovat právě novější plastová. Hygienici vyžadují plastové. Pružná krájecí deskaTescoma pro krájení všech druhů potravin, opatřena protiskluzovou vrstvou, díky které přilne ke stolu a neklouže.


Vyrobena z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání. Praktické prkénko nenatahuje pachy a má elegantní šedo černý design s praktickým držátkem. Díky velkému žlábku se veškerá šťáva uvolněná při krájení udrží na prkénku a neztéká dolů.


Díky materiálu, ze kterého je zhotoveno, nepřijímá pachy z předchozích potravin, skvěle se hodí i pro krájení keramickými noži. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky