čtvrtek 31. března 2016

Bedna na brambory

Na českém území se brambory začali hojně využívat v polovině 17. Od té doby se brambory staly nedílnou součástí stravy spousty evropských zemí včetně českého národa. Někteří lidé na brambory nedají dopustit a vyhrazují jim ve svém jídelníčku značný prostor. Praktická OBI bedna na ovoce a brambory se skvěle hodí k uskladnění ovoce a brambor ve sklepě, komoře nebo garáži.


Je vyrobena ze 1 borovicového dřeva s certifikací FSC a skládá se ze tří nad sebou ležících beden, které poskytují velký úložný prostor. Někteří zahrádkáři říkají, že brambory se musí vydýchat. V podstatě jde o to, aby se hlízy postupně zvykly na snižování teploty a také měly čas na vytvoření určitého ochranného filmu na svém povrchu, Zatáhnou se tak i drobná poškození na slupce. K tomu by mělo sloužit místo s teplotou kolem 17°C, které je. Porovnání cen drevena bedna na brambory , srovnání cen drevena bedna na brambory na portálu HLEDEJCENY.


Prodám vysokozdvih do 3bodu,výsuv 3. Možná výměna za lesní naviják 4t. V OBI bedně na brambory můžete optimálně skladovat brambory i ovoce. Bednu na brambory můžete umístit do komory nebo garáže. Potrebuji misto na uskladneni brambor a kompotu.


Chtel bych na to vyuzit starou skrin na pude. Problem je, ze na pude mrzne. Moje predstava je oblepit skrin 100mm polystyrenem a na nekolika mistech vyvrtat 10mm otvory, aby slo k bramboram trochu vzduchu.


Bude to fungovat, aniz by brambory plesnively nebo zmrzly? Možností je i dobře izolovaná bedna (zateplená polystyrenem), umístěná na balkoně. Necháte-li je doma v temné komoře, raději byste je měli brzy zkonzumovat. Jak dlouhou dobu uskladněné brambory vydrží, záleží na kvalitě uskladnění i odrůdě, obvykle je to pět až osm měsíců.


Předtím, než brambory uložíme, necháme je od sklizně tak 2-týdny vydýchat v suchu a teple. Brambory před uskladněním nejprve zbavíme přebytečné zeminy. V žádném případě brambory neomýváme.


Zeminu na bramborách odrolíme rukou po zaschnutí. Sklep před použitím je třeba uklidit a pořádně vyčistit a nebo i. Mírně rozklepeme kuřecí prsa nebo vepřové kotlety, osolíme je, popřípadě okořeníme vaším oblíbeným kořením a potřeme česnekem. Osobně používám směs koření na maso z mlýnku.


Předehřejeme si troubu na 1- 2°C. Z výše uvedeného popisku o mě víte, že jsem minerálním hnojivem určeným pro hnojení brambor, především před výsadbou i následně po té během jejich růstové vegetace. Bedny jsou z velmi odolného plastu ve dvojím provedením víka, jsou všestranné a skladné, je možné je skládat do sebe i na sebe viz foto. Podobné fráze na Sleviste.


Po naskladnění brambory často kontrolujte, každá nová cesta pro další brambory by pak měla znamenat kontrolu uskladněných, aby ty nahnilé nekazily další a nemusel se tak vyhodit celý obsah. Pozdní sadbové brambory na prodej. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dům a zahrada - Bedna na bazar.


Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V kategorii brambory najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Albert, Penny Market, Tesco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky