středa 9. března 2016

Prodám dřevěné sudy cena

Prodám dřevěné sudy na dekoraci a vodu 5 6 10 1a 2l Některé po renovaci. SAVEM,kanystry NEJSOU na PITNOU VODU. Pouze os predani mozne i vice kusu cena je 2za. Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10.


Dubové dřevěné sudy prodám.

Nabízím dřevěné sudy na víno. Všechny sudy mají funkční oteviratelná dvířka pro snadnější čištění. Zaviněné sudy jsou v dobrém stavu, vhodné k okamžitému naplnění.


Pro firmy, podnikatele a živnostníky nabízíme rychlé půjčky. Máme možnost až měsíců do výše 800. Kč, také pro cizince s trvalým pobytem v ČR. Denně vyřízeno, jednoduchá smlouva, bez poplatků předem.


Nevadí nám záznamy v registru SOLUS-neprověřujeme. Prodám asi kusů i jednotlivě tyto velmi pěkné kanystry plastové od trestí, příchutí, sirupů do limonád.

Obsahy většinou - litrů. Pípa je plně funkční a není nikterak poškozená nebo oblá a rovnaná. Jde o pěkný sběratelský kousek a má v nabídce ještě jiné pivní pípy a sudy nebo i dokonce ruční pivní kompresor. Poslat vzkaz uživateli. SUDY DŘEVĚNÉ Inzerát byl odebran z oblíbených.


Je otázka, zda si má koupel v sudu vychutnat každý sám nebo pohromadě, celá rodina. Díky své vysoké výhřevnosti jsou vhodné k topení v krbových kamnech, krbech, i kotlích na dřevo. Prodám Keg sudy svařené na 100l není výčepní jehla spodní výpust dva. Inzeráty dřevěný sud – aktuální inzeráty na Sbazar.


Hlavní menuAntik bazarOstatní starožitnéStaré dřevěné sudy. Staré nefunkční poškozené dřevěné sudy od vína a piva – cena dohodou – Brno. Dobrý den, staré dřevěné sudy na prodej nemáme. Veškerý sortiment tohoto druhu je nový a momentálně jej prodáváme za standardní, nesnížené ceny.


Nabídnout vám můžeme pouze nové dubové sudy s obručemi o objemu 1nebo 2litrů (nizozemský dovoz) a menší dubový soudek na květiny s objemem cca litrů. Koupím staré vinné sudy na dekoraci do Zdarma. Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud?


Prodám několik kusů tato popelnice pojízdná na kolečkách , tlakově uzaviratelná, uzamyketelná. Použité, nepoškozené, dříve používané na ukládání obalů a nádobek od barev.

K dispozici jsou kusy. Prodám staré historické dřevěné sudy s obručemi. Cena za všechny je 400Kč.


Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy Práce volná místa b. Zdravé a nepoškozené dřevo. Obrázky k inzerátu staré dřevěné sudy a vědra. Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.


Allégé 225L Na dotaz Dřevěný sud bar. Sú to sudy originál určené na alkohol, môže slúžiť aj ako dekorácia. Materiál: dubové drevo. Pošlem poštou alebo osobný odber.


Stojan držiak bar, na alkohol, víno, pivo, dreveny sudok su drevená dekorácia, dubový dub, masív masívny, borovic. Prodám konické stohovatelné sudy s uchy a víkem. Jednou použité (kvas), čisté.


Objem l, výška 605mm, průměr 390mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky