středa 16. března 2016

Frapovač gruppe

Prodej domácích frapovačů, profi frapovačů, ochucených frappé, frappé kávy a příslušenství. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte.


Videoprezentácia frapovačov v Gruppe. Na videu si môžete pozrieť prezentáciu frapovačov od gréckeho výrobcu Gruppe. Bookmark the permalink. Dlouhá rotační tyč se dvěmi kotouči. Tělo přístoje je pogumované.


Tento celonerezový frapovač je vybaven výkonným motorem, bezpečnostní pojistkou a regulací otáček 12. Vybírejte si Pěniče mléka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


VÝBAVA - Dvourychlostní přepínač ,pro Silné a Silnější šlehání TYČ - Kovová tyč s dvouma rotačnímy disky (Plast) KAPACITA NÁDOBKY 4ML - pl. Mixéry, šlehače - inzerce. Smoothie Maker Original - Překlápěcí! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Všetko pre Vaše frappé.


The charset for this site is utf-8. Velká nerezová nádoba s kapacitou. Frapovač GRUPPE PDH110. Inzerát metly k ručnímu šlehači ETA- šlehací v okrese Pardubice, cena 50Kč, od rinka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky