středa 23. března 2016

Výroba skleniček na zakázku

Nabízíme Vám broušení skla, skleniček , půllitrů, sklenic, frťanů a pohárů na zakázku. Navštivte naše webové stránky. Prodej a výroba skla na zakázku. Dodáváme skleněné hrnky a reklamní sklo.


Reklamní potisk sklenic a pískování skla.

Sklenice a skleničky pro kavárny, restaurace a penziony. Ledování se používá se na nebarvené sklo, mramorování na sklo barvené. Pokud hledáte profesionální řešení, jak propagovat své výrobky a služby, pak jste na správné adrese.


Jestliže hledáte firmu s bohatými zkušenostmi a dobrými komunikačními schopnostmi, pak byste neměli firmu Jelínek minout. Kvalita výrobků je pro nás jedním z nejdůležitějších faktorů, proto neustále zdokonalujeme střihy, materiály i vychytávky podle feedbacku na testované a nošené vzorky a připomínky ze stran testovacích uživatelů, kteří výrobky zkoušejí. Přece nekvalitní oblečení by. Výroba je možná již od 1ks.


Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další.

Základní ceník za pískovaní půllitrů na zakázku. Nedám na ni dopustit, manželka ji nechala osadit kameny, které mi nosí štěstí. Významná životní událost, zasnoubení, svatba či narození dítěte.


Narozeniny, dokončení školy, povýšení v zaměstnání. Ručně vyrobený šperk je určený pro příležitosti, které člověku dávají nezapomenout na příběh vlastní. Vyrobíme vám sochu dle vaší představy.


Materiály beton, sádra, epoxi bronz a další kovy. Zakázková výroba z drahých kovů je pro nás vysněnou prací. Rádi navrhujeme: Unikátní zlaté doplňky, jako například spony na peníze či na kravatu, zapalovače, hodinky nebo zlatá psací pera.


Drahé kovy jsou skvělou investicí, proto je mezi našimi klienty velmi oblíbená výroba investičních mincí a šperků na zakázku. Na první pohled na číších nic nepoznáte, ale pokud se číše zvedne, na dno můžeme napsat např. Vhodný památeční předmět, dar novomanželům, či například jako originální dárek k narozeninám. TEXT - vyplňte Textové pole v Přizpůsobení produktu nápisem, který si na sklenici přejete a za něj do závorky vepište číslo druhu písma, které jste si vybrali. Odznaky do klopy s vlastním motivem vyrábíme na zakázku odléváním nebo tisknutím na kovový povrch, s nebo bez zalití glazurou.


Odznaky vyrábíme zejména pro obce a města, hasiče, firmy, sportovní kluby a sdružení. Vítejte na stránkách předního Českého výrobce sportovního oblečení a týmových dresů!

Naší specialitou je technologie sublimačního tisku, která zaručuje kvalitu a stálost barev širokého barevného spektra. Magické hrnky vyrábíme přímo na zakázku. PORCELÁNOVÉ MAGICKÉ HRNKY NA ZAKÁZKU.


Lze tak navrhnout a vyrobit velice netradiční a originální hrnek z kvalitního porcelánu. Magickou termobarvu umíme aplikovat nejen přes vypalovací obtisk, ale také do barevné. Dále pak vyrábíme brašny a tašky pro pošty a doručovatele.


Polstrování kovových kufrů. Obaly na měřící přístroje. Nebo si přejete, aby byly schody vyrobeny pouze vám na míru a respektovaly nejen ráz interiéru, ale i vaši osobnost? Vedle typizovaných schodů a schodišť vyrábíme také ryzí originály – schody na zakázku. Podívejte se, jak při zakázkové výrobě postupujeme, a rozhodněte se, zda jsou pro vás schody na míru to pravé.


Návrh na medaili Vám zpracujeme na objednávku nebo jej můžete dodat. K medailím poskytujeme povrchové úpravy galvanickým pokovováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky