středa 16. března 2016

Ešus nerez brno

Klasický ešus v provedení nerez. Velmi lehká třídílná sada nerezového nádobí. Hrnec o objemu litr, talíř a poklička. Vzhledem ke své nízké hmotnosti a skladnosti je to ideální volba pro ty, kdo chtějí ušetřit co nejvíce hmotnosti.


V této kategorii máme kotlíky v různém provedení (kotlíky hliníkové, nerezové, smaltované). Všechny kotlíky jsou vhodné pro vaření různých pokrmů. Budějovice, cena 290Kč, od TU-na Sbazar.


Popis: Nový ,nepoužitý, původní balení. Osobní převzetí v čb, nebo zašlu doporučeně, poštovné kč. Sada se skládá z velkého a malého ešusu s uchem a pokličky velkého ešusu, kterou využijete také jako misku, dále hrníčku a příboru - na noži otvírák korunkových uzávěrů. Ptáte se jaké výhody má tento ešus oproti jiným?


Odpověď je snadná, tento ešus je nerezový a velice kompaktní. Stejný ešus je používán v U. Nerezová ocel je tvrdší než hliník, tudíž je i odolnější a déle vydrží. Nyní lehčí a levnější se značkou YATE. Miska l, víko l. Kempingové nádobí 3dílná kempingová sada STORE LINE obsahuje : 1x ešus se sklopným držadlem a víko o průměru 15cm (objem nádoby l), 1x ešus se sklopným držadlem o průměru 13cm (objem 1l). Další otázkou je, zda pořídit dvojdílný či trojdílný ešus.


Dvojdílný je pouze ešus s víčkem, trojdílný má uvnitř ještě malý ešus. Doporučujeme trojdílný, protože jedna velká nádoba obvykle na jídlo na táboře nestačí. Třídílný ešus z nerezové oceli se skládá z velké (L) a menší (L) mísy a víka, které může posloužit jako pánev. Nerezové nádobí má řadu výho je odolnější než hliníkové a také se snadněji udržuje. Dále nabízíme várnice ve více objemech, můžete vybrat litrů nebo litrů, záleží na tom, pro kolik lidí budete vařit.


Var ešus nerezový trojdílný. Synovec ešus využije převážně na měsíce v létě v kuse, kde se asi na týdnů sbalí a pojede s kamarády na tábory. Původně jsem mu chtěl koupit klasický ešus z nerezové oceli např.


Kvalitní třídílní ešus české výroby a klasického tvaru, který poskytne neocenitelné služby při stravování v přírodě. Materiál: nerez - vnější ešus o obsahu l - poklice o obsahu l - vni. Dále prodáváme nerezové trubky, tyče, profily, jekly, kolena, fitinky a další.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Sada je lehká, skladná a dobře se udržuje. Nerezový ešus z odlehčeného materiálu, který se hodí zejména pro turistiku, kempování a táboření.


Kromě toho je skladný a dobře se udržuje. Třídílný nerezový ešus , který se skládá z jedné velké nádoby, jedné malé nádoby a pokličky, která se dá také využít jako pánev. V případě použití nad ohništěm dbejte na to, aby se plameny přímo nedotýkaly plastových dílů.


Nepoužívejte kovové kuchyňské pomůcky, mohly by poškodit nepřilnavou vrstvu. Pokud chcete uvnitř ešusu přenášet předměty, které by mohly nepřilnavý. Ešus nerezový CAMP - díly. Naše společnost NEREZ CIDLINA působí na tuzemském i zahraničním trhu od r. Naší specializací je zakázková výroba z nerezu pro potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl.


Veškeré služby provádíme na základě jednání s našimi klienty, díky čemuž je zakázková výroba provedena na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky