pátek 18. března 2016

Eta gratussino bravo 0023 90040

Eta gratussino bravo 0023 90040

ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. A robot segít habot verni, keverni és tésztát dagasztani, de akár a hús darálást, kolbászfélék és Kebbe hús csövek készítését is megoldja.


Eta gratussino bravo 0023 90040

Má velmi bohaté příslušenství, díky kterému můžete šlehat, mísit, hnětat, mlít maso, plnit uzeniny a vyrábět masové kuličky Kebbe. K tomuto produktu máme. Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Chytré riešenie Chytré riešenie ETA sleduje trendy a ponúka inovatívne riešenie, vďaka ktorému naše produkty dobre fungujú v každej domácnosti. Robot vám pomůže šlehat, mísit, uhníst těsto, zvládne však také mletí masa, tvorbu uzenin a masových trubiček Kebbe.


Robot vám pomôže šľahať, miešať, vymiesiť cesto, zvládne však tiež mletie mäsa, tvorbu údenín a mäsových trubičiek Kebbi. Motor s príkonom 7W, plynulou reguláciou a stabilizátorom otáčok zaisťuje optimálny výkon aj pri veľkej záťaži. Tekintsd meg a termék információit. Pri objednávke v eshope zadajte zľavový kupón AF5.


Vďaka planetárnemu systému miešania bude cesto dokonale vymiešané a výsledok bude jednoducho ohromujúci. Môžete sa tešiť na bohatú výbavu, s ktorou môžete. Kompaktní a přesto vysoce výkonný kuchyňský robot vám z vaření a pečení udělá nejoblíbenější činnost.


Je to mistr ve šlehání (ať už nadýchané šlehačky, pevného bílkového sněhu či hmoty na zapečené bezé), míšení všemožných surovin dohromady a hnětení rozličných těst. Gratussino Bravo , Nadčasovo elegantný kuchynský robot. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Má bohatou výbavu, která umo.


Eta gratussino bravo 0023 90040

Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto. Poradí si také se strouháním zeleniny a ořechů. Má planetárny systém miešania, vďaka ktorému bude vaše cesto dokonale vymiesené. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Kuchyňské roboty ETA jsou tak nadčasovými pomocníky na profesionální úrovni, které nezaskočí žádný nový gastronomický trend. Navíc osobní odběr zdarma ve. Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců. Pracuje s planetárnym systémom miešania pre kvalitnejšie a systematickejšie spracovanie obsahu nádoby. Pre bezpečnú prevádzku robot ponúka:.


Skvělý pomocník do každé kuchyně! Umí šlehat, hnětat či míchat. Disponuje až rychlostmi a práce s ním je jemná a efektivní. Nenáročná údržba, snadné mytí a. Motor s příkonem 7W, plynulou regulací a stabilizátorem otáček zajišťuje optimální výkon i při velkém zatížení. Dlouhou životnost přístroje zaručují kovové převodová kola.


Chod přístroje je tichý, má hlučnost pouze dB. Velká nerezová mísa má objem. Dlhú životnosť prístroja zaručujú kovové prevodové kolesá.


Chod prístroja je tichý, má hlučnosť iba dB. Veľká nerezová misa má objem 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky