středa 23. března 2016

Wok pánev tescoma

Wok pánev tescoma

Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni. Někdy se jí sice říká čínská pánev , ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa. TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě! Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost.


Wok pánev tescoma

Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Pánve TESCOMA vyrábíme z prvotřídních materiálů a s. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Patří mezi větší modely, což dokládá také její průměr o velikosti centimetrů.


Kromě indukce je vhodná pro použití na elektrickém sporáku, stejně jako na plynu. Prostorný wok s indukční dnem z nerezavějící oceli. V ČEM WOK I-PREMIUM VYNIKÁ? Wok i-PREMIUM je masivní odlévaný wok s vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným pro kovové kuchyňské nářadí. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy.


Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou. Wok PRESIDENT odolá intenzivnímu a dlouhodobému používání a díky své konstrukci splňuje požadavky pro úsporné vaření - pro smažení, vaření i napařování pokrmů totiž postačí nízký nebo střední výkon sporáku. Protože je pánev objemná, opatřili jsme ji pro komfortní a bezpečnou manipulaci masivní rukojetí a úchytem z prvotřídní nerezavějící oceli.


Můžete ji využívat na všechny. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Luxusní wok z prvotřídní nerezavějící sendvičové oceli je vynikající pro smažení, vaření i napařování při přípravě asijských pokrmů.


Jde o produkt spíše střední cenové kategorie, ale pyšní se velkou oblibou, výborným uživatelským hodnocením a obzvlášť dobrým poměrem ceny a kvality. Díky třívrstvému sendvičovému. Vyrobeno z kvalitní oceli, opatřeno antiadhezním povlakem proti připalování, rukojeť z odolného plastu nepálí. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční, vhodné do myčky. Wok je opatřena antiadhezním vnitřním povrchem.


To je jednou z velkých výho protože bez problémů můžete k vaření využít kovové pomůcky bez ostrých hran. Z dalších výrobců jmenujme italskou značku Ballarini, Tefal nebo Banquet. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Pánev wok je kulatá a směrem vzhůru se kónicky rozšiřuje. Vyroben je z provotřídní nerezavějící oceli a nejvhodnější je pro vaření, s. Provided with an elegant ergonomic handle of resistant plastic. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu.


Vychytané pánve TESCOMA vám dokonce umožní maso rovnou dopéci v troubě. Pokrmy se na tomto speciálním povrchu nepřipalují , lze je připravit s minimálním množstvím tuku a přesto se propékají rovnoměrně a zachovávají si svoji chuť i šťavnatost. Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev , která je vhodná do trouby. Vyrobte s ní ty nejlahodnější speciality asijské kuchyně!


Tato kvalitní pánev s indukčním dnem z nerezové oceli zaručuje perfektní rozvod tepla a tím i rovnoměrné vaření. Pánev , zapékací mísa a pekáč v jednom. Vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukčních a do plynové, elektrické i horkovzdušné pečicí trouby. WOK pánev je široká, hluboká a oblá pánev , která díky svému tvaru poslouží nejen jako pánev , ale také jako hrnec.


Tescoma Wok SmartClick s odjímatelnou rukovětí. Je charakteristická pro přípravu asijských, zejména pak čínských pokrmů, ale připravíte na ní prakticky cokoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky