čtvrtek 24. března 2016

Konvice na caj

Skleněné konvice na čaj. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje. Tento zvuk mnohé z nás vrátí do časů minulých, kdy pískání konvice přivolávalo k snídani. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř.


Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole.

Stačí kliknout na FAVI. Vytvořte si originální čajový komplet a oslňte návštěvu. Nabízíme vám porcelánové a keramické konvice na čaj z našich oblíbených kolekcí - s kočkami, sovami, květinami a mnoha dalšími motivy.


Praktické i stylové konvice a konvičky. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku! Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce.


Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a. Abyste dosáhli maximální harmonie chutí a vůní nápoje, volte přípravu čaje v konvici z kvalitního materiálu.

Konvice k čajové kultuře jednoznačně patří. Tradičně se čaj luhuje v konvicích z keramiky, litiny nebo skla. Pro dokonalý čajový zážitek je nezbytné, aby šlo o hmotu zdravotně nezávadnou.


Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova. V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního. Keramické konvice na čaj. Nezbytná nádoba k přípravě dobrého čaje může být nádherným doplňkem s oduševnělými či poučnými motivy. Vyberou si osoby romantické, praktické, tíhnoucí k východním tradicím nebo obdivující.


Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů. Litinová konvice na čaj byla dříve běžnou součástí domácností. Patřily k nezničitelnému vybavení, které si předávaly hospodyňky z generace na generaci.


Litina velmi dobře akumuluje teplo a rovnoměrně ho vrací po okolí. Litinové konvice mají velkou tradici například v Číně a. Moderní litinová konvice na čaj. Přípravu sypaného čaje nám usnadní konvice se sítkem.


V ní čaj vylouhujete a rovnou ho také naléváte.

Liší se materiál konvic i jejich objem. Ten se obvykle pohybuje od do litrů. Pokud tedy rádi popíjíte čaj , není nic jednoduššího než si ho uvařit ve skleněné konvici na čaj.


Na výběr jsou skleněné, keramické i nerezové konvice na čaj. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj. Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky