čtvrtek 10. března 2016

Patro na spaní v paneláku

Vyrábíme nábytek na zakázku, především pak PATRA NA SPANÍ , pódia na spaní a další. Hlavními významy pater na spaní jsou úspora místa v interiérech a jejich estetika. Instalací patra vzniká nový prostor, jehož využití je velmi univerzální. Většinou jsou patra využita jako ložnice, ovšem nezřídka plní funkci. Jak v malé panelákové garsonce vyrostlo patro na spaní Viděno pohledem přes objektiv, působí garsoniéra s kuchyňským koutem dojmem většího prostoru.


Ve skutečnosti má celý byt dohromady m2.

Zakázková výroba vestavěných pater na spaní z masivního dřeva. Vestavěné patro je někdy také nazýváno spací patro , patro na spaní , vysoká postel nebo patrová postel. Nejlépe se hodí do bytů s malou podlahovou plochou a vysokými storpy. Lze ho použít cv obytných, kancelářských, skladovacích, ale i jiných.


Patro na spaní se nejlépe hodí do bytů s vysokým stropem kde ušetříte běžně užitnou plochu. Patra na spaní vyrábíme z masivního dřeva nejčastěji smrku a borovice. Základní cena patra cca 2×m vč.


Budu se dcerou 20m stěhovat do garsonky 33m, jsou tam dvě okna, tak jsi asi přepažím na dva malé pokojíky a napadlo mě jako řešení spaní pro mě patro na spaní.

Stropy jsem neměřila, ještě od bytu nemám klíče, ale bude to standardní výška u paneláků. Dobrý den, potřebujeme pořešit nedostatek místa v panelákovém bytečku a chtěla bych se proto zeptat, nemáte někdo zkušenosti s patrem na spaní v paneláku , případně v bytě s nízkým stropem? Chtěli bychom pod patrem PC. Malému bude rok a my časem budeme chtít z naší ložnice udělat dětský pokoj a přestěhovat se do obýváku.


Příteli se moc líbí patrové spaní , mě se ovšem zdá, že na to máme moc nízké stropy (265cm) a taky máme doma hrozné teplo, v létě tu sotva vydržíme, vedro je nesnesitelné. Navíc, já jsem docela vysoká. Když děti dorostou, je na rodičích, jak budou bytovou situaci nadále řešit.


V případě, že se na koupi většího bytu peněz nedostává, pravděpodobně se stane vaším denním útočištěm obývací pokoj. Patříte-li mezi ty, kteří bojují o každý centimetr svého soukromí, máme pro vás návo jak si jej vytvořit. Lépe si pak představíte, jaká barevná úprava by vám vyhovovala.


Hotová konstrukce na vás v prostoru může působit mohutně nebo subtilně, můžete ji chtít zdůraznit nebo naopak schovat, můžete chtít pokoj zesvětlit nebo ztmavit. Patro v dětském pokoji může být i barevné, pomalované kytičkami, zvířátky a podobně. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Reference vznikla z poptávky: Patro pro dva na spaní plus odkladaci prostor v klasickém paneláku. Měli jsme patro na spaní od soukromého truhláře v minulém bytě a už bych to nechtěla z vícero důvodů. Já mám v paneláku taky patro na spaní , ale jak kdy.


Ale jakmile jsi nemocná, nebo kojíš v noci, což se týká třeba mě, tak je to naprd.

Velmi zásadní vliv na cenu má celkový rozměr a plocha patra. Ceny atypických pater nelze pro jejich jedinečnost tabulkově uvádět. Pro hrubý odhad ceny lze využít údaje ve fotogalerii.


Ceny dalších doplňků a nábytku Vám rádi sdělíme na dotázání, na základě Vašich požadavků a představ. Mám dotaz zda máte někdo patro na spaní. Atypická sestava v ložnici.


Ložnice rodičů je v prostorné místnosti s arkýřovým oknem. Vysoké stropy umožnily instalovat vedle manželské postele nízké patro , pod kterým je úložný prostor. Na patře se skrývá pracovna s místem pro odpočinek. Kdysi bylo v módě pořizovat dětem klasické palandy, dnes už se většina lidí přiklání spíše k patru nebo v případě nižších stropů k pódiu. Ovšem nutné je si uvědomit, že ne pro všechny je spaní na takových místech vhodné!


Vždyť v ložnici jenom spím! To je častý argument těch, kteří na pořízení kvalitní místnosti nebo alespoň koutu pro spaní , rezignovali. Kvalitní spánek je navíc základ kvalitního fungování přes den.


V takovém případě nám poslouží jen pro spaní , jelikož nám výška mezi patrem a stropem nebude stačit pro pohodlnou chůzi na patře. V prostoru pod patrem můžeme vytvořit obývací místnost, pracovní kout nebo úložné prostory. Zvýšené patro pro spaní nám tak snadno navýší obytnou plochu bytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky