středa 23. března 2016

Instalace domácí vodárny

Takže pokud máte na zahradě potok, říčku nebo poblíž nádrž, je pro vás domácí vodárna to pravé. Přehled námi nabízených sestavených typů najdete po kliknutí na DOMÁCÍ VODÁRNY S TLAKOVÝM SPÍNAČEM A TLAKOVOU NÁDOBOU, DOMÁCÍ VODÁRNY S OVLÁDACÍ JEDNOTKOU (PRESCONTROLem) a DOMÁCÍ VODÁRNY S ŘÍDÍCÍ JEDNOTKOU S FREKVENČNÍM MĚNIČEM, nebo si ji vybrat v naší nabídce DOMÁCÍ VODÁRNY podle výrobce. Postupujte následovně: zapojte domácí vodárnu ke zdroji elektrického napětí, což může být podle typu 2nebo 4V.


Následně nezapomeňte připojit sací hadici se sacím košem k hrdlu a ponořte ji do studny nebo jiného zdroje vody. Tato malá, ale šikovná zařízení můžete použít například pro zásobování domácnosti pitnou vodou, ale také mohou sloužit jako přečerpávací systém nebo jako čerpadlo pro užitkovou vodu např. Klasické složení vodárny je čerpadlo, tlaková nádoba, regulátor tlaku a zpětná klapka.

Tlaková nádoba (expanzní nádoba) je nanápadnou součástí domácí vodárny. Vzhledem k tomu, že domácí vodárny bývají nezřídka umístěny v sousedství obytné plochy domu, je potřeba, aby byl jejich provoz co nejtišší. Producenti však míru hluku svých výrobků často neudávají, případně jen nepřesně.


V nabídce najdete také oblíbené domácí vodárny SIGMONA, EXTOL a GARDENA. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Na rozdíl od samostatného čerpadla se vodárna automaticky spustí a vypne, a to v závislosti na tlaku a průtoku vody v soustavě, takže není nutné čerpadlo ručně spouštět při každém odběru vody. Levná čerpadla a domácí vodárny - velký výběr naleznete online na BauMax. Pořízení domácí vodárny představuje smysluplnou investici, protože snížíte spotřebu pitné vody.


Všude tam, kde sací výška povrchového čerpadla činí klasické domácí vodárny nepoužitelnými, nastupuje soustava s čerpadlem ponorným.

Vodárny s ponorným čerpadlem. Stejný princip čerpadla, tlakové nádoby a tlakového čidla funguje i ve spojení s ponorným čerpadlem, umístěným hluboko ve studni nebo vrtu. Použité čerpadlo musí vždy dosáhnout v místě instalace tlakového spínače větší hodnotu max. Jedná-li se dodávku domácí vodárny nebo čerpadla sloužícího k zásobování nemovitosti pitnou nebo užitkovou vodou, DPH činí (vztahuje se na veškerý materiál i práce u nemovitostí, kde obytná plocha nepřesahuje 350m2). Navíc máte jistotu odborné instalace a správné volby zařízení.


Dávkovací čerpadlo – chlorování. Použití a instalace domácí vodárny je poměrně jednoduchá záležitost a zvládne ji každý. Zajišťujeme projektování rozvodů vody , odpadů a kanalizace a další služby.


Potřebujete vypracovat projekt na rozvod vody a to včetně ceny za materiál? Uprava rozvodu vody a odpadu v koupelne (sprchovy kout, vana, umyvadlo) a priprava rozvodu pro novou. Nejlepší domácí vodárny nabízíme v optimalizovaných sestavách. Pro snadné rozhodnutí a výběr vodárny jsme pro Vás připravili sady, vyberete jednoduše jen podle druhu vodního zdroje, podle počtu zásobovaných osob a podle hloubky vrtu nebo studny.


Jedná se o vodárny nové generace, určené pro úsporné čerpání z vrtů. Nezávisle na průtoku jsou totiž schopny udržet konstantní tlak vody, hodí se proto například pro závlahové systémy, použití v rodinných domech, penzionech atd. Opravíme či vyměníme kalové čerpadlo, domácí vodárny , expanzní nádrže apod.


Domácí vodárnu můžete při vhodném zacházení používat v kterémkoliv zimním období. Jsme servis čerpadel, který si poradí s téměř každou situací. Tato zařízení jsou totiž velmi jednoduchá, rychlá a efektivní pro dopravu a úpravu vody z vlastního zdroje do rodinného domu, chalupy či chaty.

Ponorné domácí vodárny , čili domácí vodárny s ponorným čerpadlem využijeme všude tam, kde se voda čerpá z hloubek větších, než metrů. Ponorné čerpadlo umístíme do kopané studny nebo vrtu a díky tomu jsou ponorné domácí vodárny naprosto nehlučné. S výhodou lze kompletovat ponorné.


Instalace čerpadla do těchto studní je oproti vrtům jednodušší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky