pondělí 21. března 2016

Lenora ubytování

Je zde pokojů každý pokoj má vlastní … Více WC a sprchový kout. Na zahradě je zahradní pergola se zahradním grilem kde můžete grilovat a posedět i když prší. Lenora -Zátoň Lenora Lenora. Líbit se tady bude turistům, lyžařům a všem milovníkům přírody, za humny začíná Boubínský prales.


Naprosto dostatečně vybavené a příjemně působící prostředí, úžasný kli nádherné okolí.

Koupelna s vyhrivanou podlahou, plno. Pro zobrazení přesné ceny zadejte termín Vašeho příjezdu a odjezdu! Pozici ubytování ve výsledcích hledání může ovlivnit výše placené provize nebo další zvýhodnění. Malebné okolí je ideální pro letní i zimní turistiku, kousek to máte na území pralesa Boubín.


Jednoduchý výběr ubytování v Lenoře. S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod. Databáze ubytování obsahuje přímé kontakty na vlastníky ubytování.


Ubytování s ideální lokalitou zase najdete pomocí naší mapy.

Rezervace ubytování probíhají bez prostředníka a bez provize. Vyberte si z největší nabídky ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Vše přehledně řazeno, vybíráte snadno a na jediné stránce. Přesvědčte se sami v našem menu pro snadné hledání objektů.


K Lenoře jsou přičleněny osady Zátoň, Houžná, Vlčí Jámy a Kaplice. Už máte dost rušného života ve městech, pachů z výfuků aut a betonové šedi? Toužíte po klidu, pohodě, čerstvém vzduchu, zeleni a tichu? Srdečně Vás vítáme na našich internetových stránkách. Jsme restaurace a penzion U GROBIÁNA v Lenoře a doufáme, že zde najdete vše, co o nás chcete vědět.


V případě dalších otázek naváhejte napsat e-mail, popř. Při Vašem rozhodování možná pomůže i naše fotogalerie. Na Vaši návštěvu se teší personál restaurace a. A co předčilo mé očekávání, byla snídaně, která byla bohatá, vše bylo čerstvé a kvalitní. Senzační byla vaječná omeleta a domácí bábovku.


Garance nejnižších cen, prověřené hotely s hodnocením ubytovaných klientů. Mistr pekař pro vás opět 28.

Mezi nejznámější turistické atrakce v obci. Prohlédněte si hodnocení hotelů a využijte zaručeně nejlepších cen hotelů všech úrovní. Leží v nadmořské výšce 7m na soutoku Teplé Vltavy a Řasnice pod vrchem Boubínem na hranici Národního parku Šumava. Apartmány s hodnocením zákazníků.


Zátoň: možnosti levného ubytování v penzionech a apartmánech. Penzion Zátoň, Zátoň 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky