pátek 25. března 2016

Opravy kávovarů plzeň

Provádíme opravy automatických a pákových kávovarů. Veškere opravy kávovarů provádí zkoušení odborníci s velkou praxí. Například objednat si nás můžete klidně hned teď.


Stačí věnovat chvilku na vplnění našeho internetového formuláře. Servis a opravy kávovarů Delonghi Plzeň.

U nás si poradíme s jakýmkoliv přístrojem. Nezáleží na tom, zda vlastníte nejnovější kávovar značky DeLonghi, Bosch či jste již několik let věrni staršímu modelu. SERVIS a diagnostika KÁVOVARŮ všech značek a typů.


Poskytujeme opravy a servis espresso kávovarů (automatických i pákových) včetně pravidelných servisních prohlídek v Brně a Plzni. Kompletní péče a servisní údržby kávovarů nabízíme za oboustranně výhodných podmínek. Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového?


Nákupem novějšího modelu espressa získáte opět plnou záruku, ale také vyspělejší technologie, které připraví Vaši kávu ještě chutnější. Nabízíme záruční i pozáruční servis kávovarů DeLonghi pro Plzeňský kraj.

Rozbitý kávovar nemusíte reklamovat u prodejce. Jsme autorizovaným servisním střediskem firmy DeLonghi, není pro nás problém vyřídit Vaši reklamaci přímo v našem servisu. Váš kávovar k nám můžete zaslat bezplatně kurýrní službou.


Pokud chcete Vašemu kávovaru prodloužit životnost a minimalizovat. Objednávku můžete podat třeba i hned teď. Opravna kávovarů Plzeň rychle.


Váš přístroj odveze, opraví a přiveze zpět. Vy se nemusíte o nic starat. Lepší podmínky nikde jinde nenajdete. Aktuální katalog firem v kategorii servis kávovarů.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Po celkové kontrole a lokalizaci závady na vašem kávovaru, vás budeme obratem kontaktovat a konzultovat postup případné opravy. Zapůjčení náhradního kávovaru po celou dobu opravy již od 6Kč bez DPH dle typu kávovaru. Pro opravy kávovarů , které jsou realizovány prostřednictvím přepravní služby PPL.


Po ukončení pozáruční opravy kávovaru je provedena jeho výstupní kontrola. To znamená, že jsou provedeny výstupní testy a ověří se celková funkčnost.

O Ověření funkčnosti je proveden videozáznam. Dlouholeté zkušenosti s pozáručními opravami kávovarů předních výrobců Vám zaručí kvalitu provedené opravy. ZELMER NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. U nás, v Kovoslužbě, dokážeme opravit téměř vše. Ať již máte doma kávovar, espresso nebo Dolce Gusto, naši odborníci se o ně postarají s náležitou péčí.


Kávovary se zabývám přes deset let, mýma rukama prošly již stovky kávovarů a věřím že další stovky budou následovat, jelikož má práce je i mým koníčkem. Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky