pátek 11. března 2016

Nejlepší kávovar na espresso

Jak vybrat automatický kávovar. Popularita kávy stále roste, na kvalitní espresso už ale nemusíte chodit pouze do kavárny a investovat do něj velké peníze. Stále častěji si milovníci kávy připravují svůj oblíbený nápoj v pohodlí domova pomocí různých druhů kávovarů.


Jeden z nejjednodušších a zároveň. Výsledné espresso ovšem neovlivní, a tak nejde o zcela nejdůležitější parametr.

Pro vaše pohodlí jsme u kávovarů pátrali po možnostech nastavení množství, teploty a tvrdosti vody. Na nejvyšších příčkách tedy najdete hlavně modely, které tyto možnosti nastavení poskytují. Ohodnotili jsme také, zda je kávovar.


Před časem jsme dostali od jednoho z našich návštěvníků dotaz: „Poraďte, jaký je nejlepší espresso kávovar ? Rozhodli jsme se poradit tak, jak je u nás zvykem. Jednoduchou a přehlednou tabulkou, kterou jsme rozdělili na nejlepší kapslové kávovary, nejlepší pákové kávovary a nejlepší automatické kávovary. Pro někoho je relaxací samotný rituál přípravy kávy.


Takoví uživatelé ocení především kávovary pákové.

I tyto přístroje však s sebou nesou svá specifika – většina z nich například nemá zásobník na kávovou sedlinu, ani integrovaný mlýnek na kávu. Jedná se o espressovač, tedy kávovar na espresso a zároveň pravděpodobně o nejlepší kávovar na trhu ve své cenové relaci. Ovládání je jednoduché – jedním tlačítkem připravíte espresso , druhým dvojité espresso , třetím aktivujete páru.


Kávovar disponuje pohyblivou tryskou na napěnění mléka a na horkou vodu z ušlechtilé oceli. Odnímatelná nádržka na vodu o objemu 9ml se dá jednoduše odebrat, naplnit a znovu vložit do zařízení. MS je nejlepší automatický kávovar na trhu. Stojí sice něco navíc, vyšší investice se vám ale vrátí v prvotřídní kávě, funkcích a skvostném designu.


Na trhu je v současné době velké množství různých kávovarů a my jsme se rozhodli, že vám s výběrem pomůžeme, abyste si mohli pohodlně vybrat ten nejlepší kávovar na českém trhu. Proto jsme pro vás sestavili jednoduchý test kávovarů. Pojďme se tedy podívat, jaké jsou možnosti na trhu. Ale jinak závisí kvalita kávy také na značce (například nejlepší espresso bývá z kapslových kávovarů Nespresso) a ceně přístroje. Tedy v přeneseném slova smyslu i na jeho kvalitě.


Podívejte se na nejširší nabídku TOP kávovarů na nejoblíbenějším zahraničním eshopu českých zákazníků. Hledáte, který kávovar je vítězem testu. Nejlepší nastavení tlaků, teplot a vody se bude lišit pro různé druhy kávy, hrubost namletí a chutě, kterých chcete dosáhnout.


Vybrali jsme proto na základě hodnocení a testů ty nejlepší automatické kávovary a připravili jejich recenze, aby byl váš výběr snazší.

I když vám domácí kávovar nedokáže navodit kavárenskou atmosféru, připravit perfektní espresso , cafe latté nebo cappuccino svede na jedničku. Jestliže tedy hledáte vynikající vlastnosti a provedení bez ohledu na cenu, právě tento model může být vašim vysněným favoritem. Nejlepší kávovar na kapsle za vysokou cenu je DeLonghi EN 7MB.


Značnou výhodou je perfektní chuť kávy, která si v ničem nezadá s nápoji dostupnými v kavárnách. Pokud chcete nějaký automatický kávovar a ještě k tomu máte rádi více kávy než malé espresso je pro vás výbornou volbou kávovar na filtrovanou kávu. Tyto kávovary fungují plně automaticky, nalijete do nich vodu, vložíte papírový filtr s namletou kávou, zapnete a za chvíli je káva hotová. Nezaujatý test kapslových kávovarů. S návodem jak vybrat kávovar na kapsle vyberete ten nejvhodnější.


Ať už to bude Tassimo, Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, nebo Tchibo. Přečtěte si recenze před koupí. Kávovar má na své přední části těla vedle hlavice ze které teče káva posazenou nádobku na mléko o objemu litrů, která je zarovnána přesně s okrajem kávovaru.


Součástí kávovaru je také nádoba na použité kapsle , kam kapsle po použití propadne a může tam zůstat tak dlouho, dokud se nádoba použitými kapslemi zcela nenaplní. Automatické kávovary rozdeľujeme na poloautomatické a plnoautomatické espresso , pričom poloautomatické sú také prístroje, ktoré disponujú parnou tryskou na výrobu mliečnej peny, naopak plnoautomatické espresso vám vyrobí napríklad Cappuccino alebo Latte úplne sám, jedným tlačidlom, od pomletia kávy až po napenenie mlieka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky