pátek 11. března 2016

Komoda bílá hloubka 30 cm

Podobné fráze na Sleviste. Bílá komoda do obývacího pokoje Leona. Celá komoda je v dezénu bílá. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě bílá.


Komoda bílá hloubka 30 cm

Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Komody s hloubkou až cm. Doporučujeme zakoupení i další komody z této kolekce (viz související zboží). Moderní komoda se zásuvkami Kody Model KodyProstorná bílá šuplíková komoda Šuplíkové komody Kody odstartovaly novou vlnu moderních komod.


Evokuje ve vás bílá barva čistotu, krásu a jemnost? Pak pro vás bílá komoda bude ta pravá. Vysoká nebo nízká, ale v každém případě bílá ! Do romantických interiérů ji doplňte vázou s květinami, ve stroze moderním způsobu zařízení zase nechte vyniknout její jednoduché linie. Jednoduchá a kvalitní komoda , která vás okouzlí svou jednoduchostí a elegancí.


Rozměry také viz obrázek v milimetrech. Konferenční stolek SALON bílá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Barevné varianty: celá bílá.


Barvy: limetka, oranžová, světle modrá. Vážení zákazníci, v klidu domova u nás můžete objednávat, náš e-shop přijímá objednávky bez omezení hodin denně. Hloubka zásuvky je cm.


Přebalovací komoda bílá. Vrchní přebalovací deska lze snadno demontovat. Abyste mohli komodu bezpečně přichytit ke zdi, je k ní přiloženo bezpečnostní kování. Do malé zásuvky se vejde kolem párů složených kalhot nebo triček. Masivní komoda kolekce Classic s velkým úložným prostorem, vhodná do obývacího pokoje či ložnice.


Proutěná komoda bílá I. Kvalitní nábytek a bytové doplňky do bytu a domu od Nákup Nábytek. Drewniana komoda dla niemowląt. Jedinečná série MALWA, díky které si můžete jednoduše a navíc velmi prakticky a elegantně vybavit celý byt! Báječný nábytek do Vašeho báječnéhého domova:-).


Se super dlouhou zárukou až let! Bílá třídveřová komoda se zásuvkami v moderním provedení. Vhodná do moderního interiéru. W80SS horní skříňka s odkapávačem Flowers bílá.


Komoda bílá hloubka 30 cm

Praktická komoda v elegantní bílé barvě Tato komoda se bude ve Vašem bytě nádherně vyjímat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky