středa 9. března 2016

Galerka do koupelny s osvětlením

V SIKO nabízíme klasická zrcadla, která jsou řezaná ze zrcadloviny, pro luxusnější vzhled se zrcadla zdobí fazetou. Povrch zrcadla do koupelny je možné zdobit pískováním, což umožňuje tvořit různé motivy a vzory. Z naší nabídky doporučujeme zrcadla s LED osvětlením , která mají velice nízkou spotřebu elektrické energie.


S krytím IP4 je chráněno proti stříkající vodě. Nábytkové GALERKY - zrcadlové skříňky Nábytkové galerky nebo také koupelnové zrcadlové skříňky jsou nedílnou součástí koupelny.

V případě, že nemáte pro uložení hygienických potřeb jinou možnost, tak jsou zde pro vás zrcadlové skříňky se světlem nebo zrcadlové skříňky bez světla. Jaké zrcadlo do koupelny ? S osvětlením nebo bez osvětlení, s poličkou, skříňkou či jiným úložným prostorem? Máme i LED osvětlené zrcadlo. U nás koupíte jak zrcadla bez rámu, tak s rámem v různých barvách (bílé, černé, šedé, dřevěné) a stylech. Možnost kombinace s umyvadlovým panelem a osvětlením.


KAWA WGLgalerka s LED osvětlením x70x24cm.

Na objednání lze dodat galerky s osvětlením. Vybírejte z 3produktů v kategorii zrcadla do koupelny. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem? Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu. Jejich design ušel během let pěkný kus cesty, a tak dnešní elegantní kousky nemají prakticky nic společného s nevzhlednými skříňkami z bakelitu, které kdysi byly v každé koupelně stejné.


Další důležitou součástí koupelen jsou galerky, kterým také říkáme zrcadlová skříň. V naší nabídce najdete skříňky klasického či moderního vzhledu z různých materiálů, s osvětlením nebo bez osvětlení, či doplňující police. Nová generace klasických skříněkZávěsná zrcadlová skříňka s LED osvětlením zásuvka s vypínačem uvnitř pravé skříňky (u stropu skříňky) dvoje dvířka (vlevo a vpravo) uvnitř každé skříňky dřevěné police (volně nastavitelné) výrobek obsahuje žárovky chromové hranaté. Galerka s osvětlením Lynx.


Vše budete mít přehledně uskladněno v ideální výšce svých očí. Díky zrcadlové skříňce získáte spoustu úložného prostoru. Většina zrcadlových skříněk s osvětlením disponuje i zásuvkou, která ještě zvýší vaše pohodlí například při holení či.

Zrcadlové skříňky s osvětlením. Nejen, že mají praktickou funkci, ale zároveň dokážou velmi jednoduše zvětšit opticky prostor, proto bude Vaše koupelna vypadat větší. Koupelnový nábytek Kingsbath nesmí chybět v žádné. Jokey koupelnové skříňky máme také v naší nabídce, koupelnová galerka Saphir s osvětlením je nyní za akční cenu. Doplňkové skříňky do koupelny.


Bez zrcadla se v koupelně neobejdete. Vybírat můžete galerky s osvětlením , nebo bez. Z materiálů pak plast, nerez nebo dřevo.


V nabídce naleznete přes 1modelů klasických skříněk, zrcadlových galerek včetně integrovaného osvětlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky