čtvrtek 24. března 2016

Keramická miska pro králíky

V žádné králíkárně by něměla chybět miska pro králíky. Ať už využijete misku pro králíky na vodu či krmivo, je tato miska vždy nepostradatelná. V naší nabídce najdete plastové, kovové, kamenné a keramické misky pro králíky. Dále nabízíme misky jednodílné nebo dělené, závěsné nebo volně ložené. Krmná kameninová miska se používá především jako kameninové krmítko na krmivo pro králíky a pro drůbež, ale využívají ji i mnozí chovatelé psů.


Keramická miska pro králíky.

Dobrý den,tato keramická miska je určena pro králíky ,křečky,činčily a nebo třeba i morčata a další domácí chlupaté mazlíčky. Výhodou je,že miska má zahnuté okraje dovnitř, takže zvířátka nevyhazují obsah misky ven. Tím pádem Vám odpadá úklid po jídle. Napájecí nerezová miska s kolínkem, průměru 9mm. Ať už zvolíte misku na vodu nebo pítko a napáječku pro Vašeho malého kamaráda, dbejte na to, aby vodu v ní měl vždy čerstvou a bylo ji dostatek.


Krmítka a misky pro hlodavce. Základem správné výživy hlodavců jsou zrniny, seno, části rostlin a voda. Volně žijící hlodavci jsou odkázáni na tu stravu, kterou najdou a „uskladní“ na jedno místo, hlodavci si umí dělat zásoby na zimní období.


Tato kvalitní keramická miska pro hlodavce není jen roztomilá, nýbrž také velmi praktická.

Jednoduše nutnost do každé klece. Tyto misky jsou zcela vyhovující pro 1-max. Proti: Zcela nevyhovující jsou tyto misky pro samici s malými králíčky.


Chtělo by to sehnat výrobce ,který by pro tyto účely vyrábšl misky obdelníkové a větší. Misky a krmítka pro hlodavce. Roztomilá keramická miska s motivem pro křečky, králíky či morčata. Hygienická a snadno čistitelná.


Dodací doba 2-pracovních dnů více zde varianty od 4Kč Trvale atraktivní cena. Zboží za trvale atraktivní cenu, bez možnosti. Kameninová miska na krmení 7ml pro králíky , psy, kočky - tónovaná keramická krmná miska na krmivo určená zejména jako krmítko pro holuby a krá.


K prodeji nabízím potřeby pro chov ježků, konkrétně: - napáječka 300ml - miska keramická 150ml (modrá a červená) - míč na pamlsky 6cm - pelíšek - kolotoč 30cm - Apetit krevety (50g) - kuřecí kapsičky 100g - masové granule Brambles 900g - sušený moučný červ 160g - kleště na drápky - ASAN. Zde najdete celou řadu pěkných keramických misek s veselými motivy. Přejeme mnoho zábavy při hledání vhodné misky pro Vaši kočku! Chovatelské potřeby pro hlodavce - keramická miska pro králíky. Váš mazlíček ji nepřevrátí a nevylévá si ji do podestýlky.


Kvalitní keramická miska pro králíky - glazovaná s těžkým dnem a se zakřivenou hranou proti vyhazování potravy z misky. Přihlašte se pro zobrazení cen. Vhodná pro domácí králíky a jiné větší hlodavce.

Nabízíme kvalitní keramické a plastové misky pro hlodavce. Miska SUM PLAST pro hlodavce cm. Vybrat si můžete z nepřeberného množství velikostí, barev i tvarů, s potiskem i jednobarevné bez potisku.


U nás nakoupíte i krmivo pro koně, kočky, psy nebo hospodářská zvířata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky