úterý 22. března 2016

Netkaná textilie použití

U vyšších hustot však buďte opatrní na jejich použití. Jak je zmíněno výše, nejčastěji se používají textilie jako mulčovací, to platí hlavně o těchto typech a gramážích. A co s ní na konci sezóny?


Propláchněte ji pod proudem vody, usušte a uložte do sklepa nebo zahradního domku na příští sezónu. Textilie se položí na hlínu a oddělí ji od kůry nebo kamenů.

Geotextilie – vyšší gramáž – použití například při stavbě jezírka. Slouží jako podložka pod fólii, aby ji oddělila od hlíny. Zamezuje prorůstání plevelů, omezuje odpařování vody z půdy, je prodyšná a vodopropustná, snižuje spotřebu chemických prostředků, je určena k dlouholetému použití a odolává slunečnímu záření. Základní vlastností tohoto typu netkané textilie jsou bariérové vlastnosti, kterých se využívá pro zabránění průniku tekutin či pro separaci velmi jemných pevných částic.


Materiál: netkaná látka, elastická smyčka na uši a nastavitelný nosní drát. Ochranné rouška je pohodlné, prodyšné a šetrné k pokožce. Doporučuje se nosit maximálně hodiny.


Gunnex Geofill - netkaná ochranná, separační a drenážní textilie pro použití ve stavebnictví.

Nabízíme netkané textilie bílé i tmavé podle způsobu jejich použití. GETEX: netkaná geotextilie používající se jako ochranná textilie , vhodná na balení průmyslových výrobků nebo polotovarů aby nedocházelo k jejich poškození při přepravě. Lze použít na zakrytí ploch na stavbách, betonu, jako technická textilie.


Textílie je také vhodná pro použití ve sklenících tak i pod širým nebem zejména pak pro pěstování zeleniny i ovoce (jahody, saláty, okurky), pod mulčovací a dekorační materiály, ve školkách, sadech a pro sadové realizace. PERLAN je netkaná textilie , která má široké spektrum použití. Netkaná mulčovací textílie. Je využívána jako jednorázová podložka či prostěradlo pod pacienty a na vyšetřovací stoly ve zdravotnictví (např. na gynekologii, při rehabilitaci) a kosmetických centrech (v masážních salónech, na pedikúře a manikúře). Použití STRUTO je využíváno především v automobilovém průmyslu jako zvuková izolace, tlumicí nebo výplňový materiál.


Díky svým vynikajícím dynamickým a protihlukovým vlastnostem si materiál STRUTO získal renomé vysoké kvality u předních výrobců automobilů jako ŠKODA AUTO a. Chrání před ptáky a létajícím hmyzem, před mrazem, větrem a krupobitím. Perlan je netkaná textilie ze 1 viskózy, atestována Státním zdravotním ústavem Praha pro přímý styk s pokožkou a potravinami. Jednorázové prostěradlo z netkané textilie , 15gr. Hlavní přednost netkané textilie bílé: Tak, jako většina textilií, tak i netkaná textilie na zahradu v bílé barvě má řadu předností, pro něž je zemědělci a zahrádkáři oblíbená. Dodáme Vám netkanou textilii v široké škále barev a síle materiálu.


Námi nabízená netkaná textilie je vyrobená z polypropylenu technologií SPUNDBOND. Jedná se o materiál složený ze směsi recyklovaných přírodních a umělých vláken.

Detailní popis produktu. Vyrobte si doma vlasní roušky a chraňte se před viry. Neztrácejte čas v samostudiem informací na internetu. Náš profesionální personál Vám pomůže s výběrem a vysvětlí všechny způsoby a postupy použití nabízených výrobků.


Jsou za námi stovky zajímavých realizací. Vysoce kvalitní polypropylenové netkané textilie , vyrobené technologií spunbon se vyznačují vysokou pevností a oděrem. Odolné proti ohni a dokonale prodyšné. Obchodní názvy: podšívka, vliselin, vlizelín, lutrasil, lutrasil, texfil nebo plochá net.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Běžně se využívá jako podklad pod mulčovací kůru nebo štěpku, kde zabraňuje růstu plevelů. V naší nabídce najdete jak mulčovací netkané textilie , vhodné především pro zahrádkáře, tak i školkařské tkané textilie , určené pro místa více exponovaná UV záření a povětrnostním podmínkám.


Nabízíme rovněž netkané textilie určené k ochraně proti mrazům, LDPE folie a další příslušenství potřebné k instalaci agrotextilií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky