čtvrtek 20. října 2016

Ajurvédské kafe shatawari

SHATAWARI - ajurvédské kafe. Pro hormonální rovnováhu. Bylina šatawari je v ajurvédě používána především pro podporu sexuálního z. Kávovinová směs Shatawari tak představuje nejen kvalitní náhražku klasické kávy, ale také velmi vhodný potravinový doplněk pro ženy. Dochuťte medem či cukrem.


Dávkování: Nekonzumujte více než šálky kafe denně. Je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Shatawari navíc podporuje hormonální rovnováhu př. Pripisujú sa jej aj omladzujúce účinky, priaznivý vplyv na reprodukčnú schopnostť a zmierňovanie. Instantní čekanková kávovina obohac.


Blahodárně však působí také na organismus mužů a dětí. Můžeme dosladit dle chuti. K zalití můžeme použít i vroucí vodu a. Chicorium Intybus), g výťažok z byliny Shatawari (Asparagus racemosa) Dávkovanie. Môžeme dosladiť podľa chuti. Nepoužívame prevarené mlieko, nesypeme ju do šálky s mliekom či.


ASWAGANDHA ajurvédské kafe 5g DNM. GARCINIA ajurvédské kafe 5g DNM. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Produkt má podľa ajurvédy regeneračné účinky najmä na ženský reprodukčný systém. Posilňuje a tonizuje činnosť ženských orgánov. Ajurvédska káva Shatawari. Množstvo zdraviu prospešných vlastností má najmä vďaka obsahu phyto-estrogénov, hormónov upravujúcich správnu hladinu estrogénov. Nepoužíváme převařené mléko ani nesypeme ajurvédské kafe do šálku s mlékem či vodou.


Je to čistě přírodní produkt bez jakýchkoliv umělých barviv a konzervantů. Neobsahuje špetku kofeinu a nevyvolává tedy nekli nespavost ani překyselení žaludku. Pokud se snažíte omezit přísun kávy jako takové, je vám. Ako som si vyhľadala, kombinácia týchto bylín pôsobí na imunitný systém, ochranu organizmu, telesných tkanív, proti rakovine a nádorovým ochoreniam a pomáha pri regenerácii po prekonaní rôznych druhov chorôb.


Myslím, že nič lepšie som ani nenašla. Shatawari Složení (100g): čekanka lékařská (Cichorium intybus) 94g, chřest hroznovitý - shatawari (Asparagus racemosus) - výtažek 6g. Momentálne nedostupné Porovnať. Hormonálna rovnováha 50g balenie Dávkovanie: najviac 4x denne šálka Zloženie: v 100g je 94g čakanky lekárskej (Cichorium Intybus) a 6g výťažku z byliny.


Veganské potraviny, přírodní kosmetika, ekologicky šetrná drogerie s vegan certifikací, veganské krmivo. Podporný čaj pri onkologickej liečbe. Připisují se jí i omlazující účinky, příznivý vliv na reprodukční.


Obmedzuje nekontrolovaný rast buniek a priaznivo pôsobí na ochranu telesných tkanív. VALERIANA ajurvédské kafe g DNM. Přidat na seznam přání Přidat k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky