pondělí 10. října 2016

Prodám háčkované dečky

Nabízím ručně háčkované dečky celekm ks. Kulaté, obdélníkové a čtvercové. Ceny jsou uvedeny na obrázcích. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Prodám háčkované dečky

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Popis: foto vena za vše 3kč foto 1kč ,koukněte do mé celé nabídky. Hlavní město Praha, cena dohodou, od skopla na Sbazar. Hľadáte obrus na váš šesťuholníkový stôl, ale jeden nevyhovuje svojou veľkosťou, iný zasa materiálom či dizajnom?


Háčkované dečky , prikrývky a obrusy - návody na háčkovanie. Lezecké chyty a houpačka nejsou součá. Hustá vazba deky zajistí optimální ochranu proti chladu a současně maximální prodyšnost. Je určena pro postýlku i pro procházky s hlubokým nebo sporto. Staré návody na háčkované dečky , převážně okopírované.


Prodám háčkované dečky

Leží mi tu po mamince a lituji je vyhodit, třeba se někomu hodí. Jednotlivě: každý za 2-Kč. Cena je za všech návodů. Prodám ručně vyšívané dečky. HÁČKOVANÉ DEČKY Mezi jarním úklidem a přípravami na Velikonoce jsem.


Dečky jsou z maličko silnější příze, která se bohužel přestala vyrábět. Rozměry již s nařasenídětský pokoj 67mx5m, pracovna 70mx40m, ložnice. Rádi háčkujete a hledáte návody zdarma na háčkování vašich výrobků nebo se chcete jen inspirovat?


Prodám háčkované dečky

Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala. Vintage bývanie a háčkované dečky k sebe jednoducho patria. Háčkovaná dečka sa stane perfektným doplnkom v staro-novom interiéri.


Jej nadčasový kvetinový vzor umocní vintage štýl a náramne sa hodí do kuchyne alebo jedálne. Schému na háčkovanie nájdete v článku. Dobrý večer,paní Kristýno. Zatím je to nefunkční ale návody tam byli.


Budu se snažit to dát do provozu. Nastúpilo sychravé jesenné počasie a my máme chuť zabaliť sa do mäkkej deky so šálkou čaju (alebo vareného vína, to je na individuálnom rozhodnutí, však:)). Okrem tepla vám pestrá farebná háčkovaná deka alebo vankúš prinesie domov aj veselšiu náladu. V případě zájmu napište Vaši představu a pošlu foto.


Toaletka je repasovaná na bílou barvu a linie mají pozlacenou barvu. Je zcela funkční, vyrobena z masivního dřeva, stará poctivá práce, žádný dřevotřískový. Příze - sněhobílá kvalitní příze. Kč dohromady, jednotlivě po dohodě.


Mám toho více, ale postu. Registrovat Zapomenuté heslo. Poslední dobu jsem uháčkovala dvě dečky. Jedna je v bílé barvě kulatá. Druhá je ve světle modré a vzory připomínají šištičky.


Stačí otevřít a budeš v obraze. Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky