středa 26. října 2016

Termohrnky s potiskem

Termohrnky na kávu s možností vlastního potisku. Máme pro ně perfektní dárek, díky kterému si budou moct vychutnávat svůj oblíbený nápoj za jakékoliv situace. Vybavte je do práce i na cesty skvělými termohrnky na kávu s potiskem. Potom pro vás máme perfektní dárek, který se jim bude hodit na každý výlet.


Mají vaši zákazníci nebo zaměstnanci rádi outdoorové aktivity?

Prohlédněte si naši bohatou nabídku outdoorových termosek s potiskem. Každou tuto termosku můžeme bez problémů potisknout vaším logem, mottem vaší. Nejen, že si v něm můžete vzít horký nápoj s sebou, takže si vlastně můžete místo snídaně přispat, ale můžete si ho navíc ozdobit fotkou svých blízkých, oblíbeným obrázkem nebo motivačním nakopávacím textem. Termosky a termohrnky s potiskem dle Vašich představ, například vlastní fotografii či jinou grafika.


Objednané předměty Vám dodáme již potištěné a zabalené až domů. Navrhneme a vyrobíme vám úžasné hrnky s vlastním potiskem loga vaší společnosti dle vaší představy. Vybereme ten správný typ a navrhneme kreativní design.


Možnost nákupu od kusu.

REKLAMNÍ HRNKY S POTISKEM - EFEKTIVNÍ REKLAMNÍ NOSIČ. TERMOHRNKY s vlastním potiskem objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Vyrobíme vám hrnek přímo na míru.


Hrnky s firemním nebo vlastním potiskem. Pro realizace vašich firemních hrnků nabízíme kvalitní český porcelán, ale i ekonomicky zajímavou keramiku v mnoha tvarových a objemových variantách. Takovými předměty mohou být např. Kvalitní a originální keramické hrnky, plecháčky a termohrnky s vlastním či naším potiskem. Hrnečky pro všechny, ideální dárek.


Prostě všechno z čeho se pije. Teplé i studené nápoje si v termohrnku s potiskem zachovají ideální teplotu velmi dlouho. Sportovní lahev s potiskem. Potisk láhve o objemu 4l nebo 5l může obsahovat fotografie, texty, loga, ale u stříbrné láhve dojde ke změně barevnosti (bílá se změní na stříbrnou).


Velké termohrnky s kvalitním potiskem. Hrnky, termohrnky , šálky s podšálky. Zakázková výrova dle přání zákazníka.


Nepřeberné množství barev a povrchových úprav pro maximální individualizaci.

Pokud zjistím nebo se domnívám, že správce provádí zpracování mých osobních údajů, které je v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, mohu požádat správce o vysvětlení, nebo požadovat, aby správce odstranil takto vzniklý stav. Reklamní hrnky s logem. Dárkové termohrnky s potiskem. Nabízíme krásné termohrnky jako dárkový předmět. Udrží nápoj buď chladný nebo stále horký.


Naše termohrnky zaručí stálou teplotu nápoje po několik hodin. Zhruba po dobu – hodin. Využití termohrnku je ideální na cesty.


Sada obsahuje hrnky, láhev s dvojitou stěnou a pouzdro z 600D. Termoska má objem až 5ml a hrnky mají objem až 2ml. Růžová termoláhev s vlastním potiskem na míru.


Láhev je vhodná na každodenní pití v práci i pro hydrataci na cestách. Díky odolnému tělu s dvojitým pláštěm, vydrží obsah až hodin teplý a hodin studený. Jako firemní hrnky s logem společnosti budou během obchodních jednání podporovat image Vaší společnosti. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Vše vyřídíte Jednoduše on-line.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky