čtvrtek 6. října 2016

Distanční podložka do betonu

Používá se ke správnému uložení výztuže v základových deskách, podlahách, stropech a základových pasech před zalitím do betonu. Provedení v plastu nebo oceli s tím, že uvedené číslo za názvem je výška krytí tj. Proti zlomení je armována betonářskou ocelí – tloušťka drátu 4mm. Podložka provedena na spodní straně s vybráním. Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu , tak ji (tu kari síť ) kousek , tak o třetinu výšky betonu , pozvedneš,.


Přidat na seznam oblíbených.

Vaše cena včetně DPH: 43Kč 51Kč. Držet staticky předepsané prostorové uložení výztuže v železobetonové konstrukci je pak možné více způsoby. Betonové distanční prvky zajišťují správné krytí výztuže u stavebních konstrukcí zejména z vodostavebního betonu. Plastové distanční prvky zajišťují správné betonové krytí výztuže u železobetonových stavebních konstrukcí a dílů.


Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž. Jejím hlavním úkolem je zajistit předepsané krytí výztuže dle projektové dokumentace. Lišty se pokládají v osové vzdálenosti od cca 600mm do max.


Dodavatele v této kategorii je možné vyhledávat v mapě pomocí geovyhledávače. Distanční kroužek k ocel.

Zadáním místa stavby (a kliknutím na tlačítko „HLEDAT“) se zobrazí jednotlivé firmy seřazené podle silničních vzdáleností včetně údajů o trasách a přibližných časech dopravy. Vložky se buď kladou na dno a udržují vzdálenost armovací ocele od stěny betonových prvků, nebo se zavěšují ( distanční vložka s háčkem ) přímo na armovací ocel. Drátěné distanční prvky objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s. Dostupné na prodejnách.


Kvalitní a cenově výhodné distanční podložky DIN 9od společnosti Killich s. Neváhejte navštívit náš e-shop a nakoupit kvalitní spojovací materiál či kotevní techniku z pohodlí Vašeho domova či kanceláře. Minimální odběr ks, který má délku 2m. Kč bez DPH Výrobce: Betons. Při vlastní návštěvě prodejny nebudete na výdej zboží zbytečně čekat.


Pokud potřebujete zboží vyzvednout do konkrétního termínu, napište nám termín do poznámky k objednávce. Jste-li IČař, který je registrovaný do našeho B2B programu, můžete navštívit prodejnu. Opět budeme rádi, když upřednostníte objednávku. Vybírejte si Podložky distanční podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Betonový distančník na vodorovnou plochu, natočením lze nastavit požadované krytí. Prvky do betonu – Fotogalerie – výběr ze sortimentu. Těsnící pásy do dilatačních a. UTH – ocelový distanční prvek.


Bez obav ji lze použít trvale v exteriéru.

Prodej distanční vymezovací podložky, DIN 98 tl. Aje realizován v ucelené rozměrové řadě. Jiné odběry řešeny ind. Všechna tato slovní spojení pro nás nejsou jen prázdná slova.


Poskytujeme všem zákazníkům kvalitní servis od kalkulace poptávky přes realizaci zakázky až po dopravu materiálu na místo dle přání zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky