pátek 14. října 2016

Pánev wok diskuse

Pánev wok diskuse

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Pánev wok diskuse

Díky tomu by se pokrmy neměly připékat ani v případě, že použijete pouze minimum oleje. Můžete ji využívat na všechny typy ohřevů, tedy i na indukční plotnu. Kvůli plastové rukojeti není možné pánev dávat do trouby.


Komunita pro všechny, kteří vaří, nebo začínají vařit v pánvi WOK. Vkládejte rady, recepty, postřehy, fotografie svých výtvorů. Chtěla bych si pořídit kvalitní pánev wok. Asi před půl rokem jsem ji dostala jako dárek. Zaujala mě například nabídka firmy Tefal,jenže nevím,kterou z těch pěti druhů vybrat.


Prosím napište mi vaše zkušenosti a poraďte kterou koupit. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pánev WOK - jakou máte? Moderní technologie povrchu zajistí výjimečně dlouhou životnost a odolnost při každém vaření.


Diskuse na téma Jakou wok pánev? Já chci keramickou pánev. Ahoj, vaříte ve wok pánvi? Zdravím, potřeboval bych poradit, kde bych na netu sehnal recepty na pánev wok? Já používám titanové nádobí od fy ETA už cca let - čtvercová pánev, rendlík, polévkový hrnec, pekáč, WOK a vystačím na celé vaření.


Samozřejmě skleněná parní nástavba na vaření v páře nesmí chybět. Díky vaření v tomto titanovém nádobí, kde nemusím používat tuk, mám kg dole a stále dál vyvařuji. Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány.


Wok je všestrané kruhové nádobí, podobné tenkostěnné a poněkud hlubší pánvi. Má 6-vrstvý nepřilnavý povrch Titanium Excellence s minerální vrstvou a indikátor teploty Thermo-Spot. Perfektně rozvádí teplo a umožňuje rovnoměrné vaření. Je vhodná na všechny typy vařičů i do myčky na nádobí.


Masivní litinový WOK pro dokonalou přípravu asijských specialit známých svojí rychlou přípravou bez ztráty cenných látek. Velice rovnoměrný rozvod tepla a jeho dlouhá akumulace je přesně to co potřebujete. Lze používat na všechny typy sporáků i ploten, včetně indukce a samozřejmě i na gril nebo otevřený oheň.


Zatímco exteriér má matně černé provedení s povrchovou úpravou, vnitřní povrch je tvořen vysoce kvalitní nepřilnavou dvouvrstvou keramikou v atraktivní bílé barvě. Litinová wok pánev s rovným vnějším dnem, je ideální pro wokování na ohništi nebo plynovém vařiči - hořáku. Jednoduchou údržbou lze docílit v podstatě nekonečné životnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky